Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαριάννα Τουμασάτου για Αλέξανδρο Σταύρου: “Τον γνώρισα διαφορετικά και είχε φοβερό ενδιαφέρον”

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Fay’s Time με αφορμή την παράσταση «Το Μπουφάν της Χάρλεΰ» την οποία σκηνοθετεί ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Σταύρου.

Μιλώντας για τη φετινή τους συνεργασία, η γνωστή ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου  δήλωσε εντυπωσιασμένη από το πώς λειτουργεί ο σύζυγός της την ώρα που σκηνοθετεί.

Οι δηλώσεις της Μαριάννας Τουμασάτου

«Είναι ένας άνθρωπος που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Τα βασανίζει μέσα του τα πράγματα. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μιλάει πολύ, όταν έχει να αναπτύξει πράγματα τα οποία έχει δουλέψει και έχει σκεφτεί. Σου αρέσει να τον ακούς, μην κοιτάς που δεν έρχεται στην τηλεόραση να δώσει συνεντεύξεις», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Και πρόσθεσε για τη συνεργασία τους: «Τον γνώρισα διαφορετικά και είχε φοβερό ενδιαφέρον. Είναι γοητευτικό και.. ερωτεύσιμο αυτό».

«Θα κλείσουμε τα 19 χρόνια, δεν καταλαβαίνω πώς πέρασαν. Είναι σαν χθες. Από τη μία νομίζω ότι γνωριστήκαμε χθες και από την άλλη ότι είμαστε μια ζωή μαζί. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό το πράγμα», είπε ηΜαριάννα Τουμασάτου για την κοινή ζωή δίπλα στον Αλέξανδρο Σταύρου.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!