Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λιάγκας: Η εξομολόγησή του για τα κιλά – “Έτσι χτύπησε το καμπανάκι…”

O Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα κιλά του, μίλησε στο Πρωινό για τη δική του μάχη με τα κιλά.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας  ανέφερε: «Άλλο είναι το πόσο προσβάλλω έναν άνθρωπο, είτε είναι χοντρός, ψηλός, διαφορετικός. Είναι θέμα ευγένειας και ηθικής. Από εκεί και πέρα μην φτάσουμε στο άλλο άκρο, να ντρεπόμαστε να πούμε σε έναν άνθρωπο που αγαπάμε: “Μεγάλε πρόσεχε γιατί έχεις παχύνει πολύ. Όχι δεν είσαι ωραίος, αλλά θα δημιουργηθούν προβλήματα σε κάποια ηλικία.»

Και πρόσθεσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας : «Τον αφήνει τον άλλον δεν του το λες μην τον στεναχωρήσεις και μια μέρα πεθαίνει και λες: “Τον έβλεπα να παχαίνει και δεν το έλεγα”… Όταν είχα πάρα πάρα πολλά κιλά, κάποια στιγμή, τότε με πιάσανε 2-3 φίλοι και μου είπαν: “Έλα μεγάλε, κόφ’το λίγο. Και λέω ρε γαμ@@@ έχουν δίκιο”. Έτσι χτύπησε το καμπανάκι και έκανα δίαιτα»

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν με αφορούν τα social media. Ο κάθε ταλαίπωρος βγαίνει και λέει το μακρύ και το κοντό του πίσω από την ανωνυμία του βρίζει κάθε μέρα όποιον δεν γουστάρει! Το θέμα είναι όταν βγαίνω εγώ επωνύμως και αναφέρομαι στον Αρναούτογλου, στον Περρή, το πώς μιλάω! Τόσα χρόνια με ζυγίζουν με τα μάτια ο κόσμος και μου το λένε».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!