Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νίκος Βέρτης: “Δεν είπα ότι θέλω δούλα στο σπίτι” ξεκαθάρισε για παλιότερη δήλωσή του

Μία σπάνια συνέντευξη έδωσε ο Νίκος Βέρτης στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα και αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον Βασίλη Καρρά, γιατί δεν κάνει τόσο παρέα πια με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και αναφέρθηκε στη δήλωσή του, που προκάλεσε αντιδράσεις: «θέλει η γυναίκα που θα είναι δίπλα του να έχει στοιχεία από τη μητέρα του και να τον φροντίζει».

 

Οι δηλώσεις του Νίκου Βέρτη

Ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης είπε: «Δεν είπα ότι θέλω δούλα στο σπίτι. Το ότι θα σε φροντίσει ο άνθρωπός σου δεν είναι ότι είναι δούλα. Το να μου δείξει ότι θα μου φέρει το πουκάμισο μου σιδερωμένο από τα χέρια της, εμένα με γοητεύει. Αυτό γοητεύει εμένα. Δεν έχει να κάνει ότι θεωρώ πως είναι κατώτερη από μένα.».

Και συνέχισε λέγοντας στον Γιώργο Λιάγκα, ο Νίκος Βέρτης: «Ίσα ίσα, η μάνα μου το κάνει αυτό. Η μάνα μου είναι πάνω από όλα στη ζωή μου, δεν είναι δούλα μου. Και εγώ χαλί να με πατήσει, ό,τι μου ζητήσει. Αυτό που την ικανοποιεί θα της το κάνω. Είναι προσβλητικό αυτό; Αν με ενοχλεί και δεν θέλω να το κάνω, θα της το πω και θα πρέπει να το δεχτεί. Όπως και αυτή. Βρίσκεις σε ποια πράγματα ταιριάζεις. Δόξα τω Θεώ οι σχέσεις που είχα στη ζωή μου ήταν εντάξει».

Και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην παρέα του με τον Αντώνη Ρέμο: «Κάναμε παρέα. Περάσαμε ένα χρόνο δύο που κάναμε πολύ παρέα με τον Αντώνη Ρέμο». Όμως σήμερα δεν κάνουν τόσο παρέα λέγοντας: «Όχι δεν κάνουμε πολύ παρέα. Δεν έγινε κάτι».

Και πρόσθεσε ο Νίκος Βέρτης : «Η παρέα συνεπάγεται με μια περίοδο της ζωής σου. Ο Αντώνης τότε κι εγώ ήμασταν σε μια φάση τότε πιο χαβαλέ, δεν δούλευα τόσο. Εγώ είμαι πιο εργασιομανής. Δεν έκοψα την παρέα. Ακόμα και τώρα μιλάμε. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου περνάω ωραία με αυτό».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Βασίλη Καρρά και τη συνάντηση που είχαν πριν λίγες μέρες.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σχέσεις του σήμερα με τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο δεν κάνει πλέον πολλή παρέα.

Αρχικά, ο Νίκος Βέρτης παραδέχτηκε για τον Αντώνη Ρέμο: «Κάναμε παρέα. Περάσαμε ένα χρόνο δύο που κάναμε πολλή παρέα με τον Αντώνη Ρέμο», είπε ο Νίκος Βέρτης και αναφερόμενος στο σήμερα απάντησε: «Όχι δεν κάνουμε πολύ παρέα. Δεν έγινε κάτι».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!