Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στην έντυπη OnTime: H Δανάη Μπάρκα έκλεισε τα 31 και… το γιόρτασε

Το βράδυ του Σαββάτου η Δανάη Μπάρκα γιόρτασε τα 31α γενέθλιά της παρέα με καλούς της φίλους, συνεργάτες και συγγενείς σε ένα εντυπωσιακό πάρτι. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έβαλε τα καλά της, ένα σύνολο με στρας και ασημένια κρόσσια, και υποδέχτηκε τους καλεσμένους της. Εκτός από την ομάδα της στο “Πάμε Δανάη”, ανάμεσα σε όσους παρευρέθηκαν στο πάρτι ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο Κώστας Τσουρός, η Νόνη Δούνια και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αλλά και η Μαρία Μπεκατώρου.

Η Δανάη Μπάρκα έκλεισε τα 31

Τα stories πήραν φωτιά στο προφίλ όλων των παραπάνω στο Instagram, με τους χορούς της εορτάζουσας με τους καλεσμένους να κλέβουν την παράσταση, όπως συνέβη και με τη διώροφη τούρτα της, η οποία ήταν σχεδόν όση και το μπόι της. Σούσουρο, ωστόσο, δημιουργήθηκε και με τις ευχές που της έστειλε ο πρώην της Κατερίνας Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης, παρόλο που δεν παρευρέθηκε στα γενέθλια.

Παρούσα ήταν και η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία της και σημειώνοντας στη λεζάντα τα πιο τρυφερά λόγια για τη μονάκριβη κόρη της.

“Σαν σήμερα γεννήθηκε το κοριτσάκι μου και από τότε απολαμβάνω τα χρόνια με τη μεγαλύτερη ηλιοφάνεια της ζωής μου! Εντάξει, είχαμε και τις σποραδικές βροντές και καταιγίδες μας, αλλά πάντα στέγνωναν γρήγορα και έβγαινε το ουράνιο τόξο! Να είσαι γερή και χαρούμενη, Δανάη μου, να παραμείνεις καλόκαρδη, γενναία, τολμηρή, δοτική, προστατευτική, γεμάτη αγάπη για τη ζωή και τους ανθρώπους γύρω σου! Να συνεχίσεις να μεγαλώνεις όμορφα, και να αγκαλιάζεις τις ψυχές μας! Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου, να σε θαυμάζω και να σε καμαρώνω!” έγραψε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!