Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον Τριαντάφυλλο: “Αλλάζει πολύ εύκολα γνώμη για κάποιον, δεν δίνω βάση…”

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού. Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιστροφή του στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, για την παρεξήγηση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά και για τον χαρακτηρισμό θρασύδειλος στον Τριαντάφυλλο.

Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος 

“Είμαστε πολύ ωραία, δεύτερη εβδομάδα, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Γύρισα μόνο για την Σίσσυ. Είναι ωραίο να δουλεύεις με την παρέα σου”, είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος. 

Σχετικά με το αν έχει επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, μετά την παρεξήγηση με την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρει: “Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Αλλωστε δεν έχω και κάποια διαμάχη με τον Δημήτρη. Είπε κάτι το οποίο τον πείραξε, είπα και εγώ κάτι από την δική μου πλευρά. Με τον Δημήτρη είμαστε οκ, το καλοκαίρι κάναμε και διακοπές μαζί στα Κύθηρα”. 

Κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποκάλεσε θρασύδειλο τον Τριαντάφυλλο λέγοντας: “Είπα τον Τριαντάφυλλο θρασύδειλο γιατί όταν απουσιάζεις από κάπου και δεν έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις, το θεωρώ θρασύδειλο. Όταν θες να λύσεις κάτι με κάποιον το λες face to face να έχει τη δυνατότητα να απαντήσει. Τώρα όταν είσαι σε ένα ριάλιτι και δεν έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις. Δέχεσαι συνεχόμενες βρισιές, είναι απαράδεκτο. Δεν επικοινώνησα μαζί του, δεν υπάρχει κάποια κόντρα για εμένα. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας άνθρωπος που αλλάζει πολύ εύκολα γνώμη για κάποιον, όποτε δεν δίνω και βάση σε αυτά που λέει. Τότε με είχε πειράξει, πλέον δεν υπάρχει κανένα θέμα”

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!