Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Light για την κόντρα με τον Γιώργο Θεοφάνους: “Πολλοί άνθρωποι εκμεταλλεύονται τη θέση τους”

Ο Light μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών. Εκεί αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Γιώργο Θεοφάνους

Όσα είπε ο Light

“Θεωρώ ότι υπάρχουν δύο είδη σεβασμού: ο ανθρώπινος σεβασμός τον οποίον όλοι τον αξίζουμε. Ακόμα και τα ζώα αξίζουν έναν βασικό σεβασμό. Αυτό σημαίνει ότι δεν κάνουμε σε κάποιον κάτι που δεν θα θέλαμε να μας κάνουν. Από εκεί και πέρα βάσει αυτού που είπε ο κύριος Ρέμος, υπάρχει και ο σεβασμός που κερδίζεται. Είναι ένα διαφορετικό κεφάλαιο αυτός. Είναι ο σεβασμός στα επιτεύγματα του καθενός. Όταν δεν μας σέβονται, θεωρώ ότι ο τίτλος τους είναι αχρείαστος να αναφέρεται. Αν ένας άνθρωπος αντιμετωπίζει άλλα άτομα σαν να είναι υπό του ή έχει έναν ανώτερο τίτλο, εμένα δεν μου λέει κάτι όποιος κι αν είναι ο τίτλος του.”

Επίσης, συνέχισε:

“Πολλοί άνθρωποι εξαιτίας του υπόβαθρου που έχουν και της δύναμης που μπορεί να έχουν εξαιτίας κάποιας κεκτημένης θέσης, εκμεταλλεύονται τον σεβασμό που παίρνουν από την κοινωνία και δρούνε κακοποιητικά. Δεν θεωρώ ότι είναι συνυφασμένη η υψηλή θέση και η κακοποίηση. Αλλά πολλοί άνθρωποι εκμεταλλεύονται τη θέση τους για να ασκούν τέτοιου είδους συμπεριφορές και να συνεχίζουν ανενόχλητοι να το κάνουν για πολλά χρόνια.”

“Δεν έχω κάποια προσωπική σχέση ούτε βεντέτα με την Κατσαϊτη. Καλά να είναι η γυναίκα. Είχε δείξει στα lives κάποια πράγματα που δεν μου είχαν αρέσει βάσει των μαρτυριών κάποιων παιδιών από την ακαδημία” είπε ο Light για την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!