Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος για το περιστατικό με την Τζένη Καζάκου: “Έγινε καταγγελία και πήγε η αστυνομία και τον συνέλαβε στο σχολείο”

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την κόρη του, Τζένη Καζάκου, αλλά και την απώλεια του πατέρα του, του σπουδαίου Κώστα Καζάκου.

Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος

“Τώρα είναι χειρότερο. Όσο περνάει ο καιρός, την απώλεια την αισθάνεσαι περισσότερο. Και τώρα που έχει κλείσει ένας χρόνος και κάτι, σαφώς λείπει περισσότερο απ’ ότι τους πρώτους μήνες”, είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος για την απώλεια του πατέρα του.

Για την κόρη του, Τζένη Καζάκου, και τα όσα είπε, σχετικά με το χαστούκι που δέχθηκε από έναν καθηγητή, ο Κωνσταντίνος Καζάκος ανέφερε: “Έγινε καταγγελία και πήγε η αστυνομία και τον συνέλαβε στο σχολείο. Δεν ήταν η πρώτη φορά, το είχε κάνει και παλαιότερα. Στηρίξαμε τη Τζένη, δεν πέρασε εύκολα, αλλά τα κατάφερε”.

Δείτε επίσης – Τζένη Καζάκου: “Με χαστούκισε καθηγητής στο λύκειο – Πήραμε την αστυνομία”

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος πρόσθεσε επίσης: “Οι παίκτες ριάλιτι που γίνονται ηθοποιοί μετά εξαφανίζονται. Υπάρχουν και μερικοί που έχουν μυαλό και τα καταφέρνουν”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!