Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκαλύπτει: “Είδα συνέντευξη μεγάλου τηλεοπτικού καλλιτέχνη και είναι όλα ψέματα”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση και την αλήθεια που θεωρεί πως δεν υπάρχει με αφορμή μία συνέντευξη ενός “τηλεοπτικού καλλιτέχνη”, που είδε και δεν του άρεσε.

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος 

“Είδα μία συνέντευξη μεγάλου τηλεοπτικού καλλιτέχνη, που δεν μας αφορά. Τυχαίνει να ξέρω τα πρόσωπα. Ήταν όλα ψέματα. Είπα καλλιτέχνης για να μπερδέψω τα πράγματα. Αφήστε τα κουίζ. Να δούμε την ουσία κι όχι το κουτσομπολιό. Άκουσα μία ολόκληρη συνέντευξη. Δεν θα πω γιατί αυτά που λέω είναι πιο ισχυρά. Θα βγω κάποια στιγμή να τα πω. Τυχαίνει να τους ξέρω τους ανθρώπους κι είναι όλα ψέματα μηδεμιάς λεπτομέρειας παραλειπόμενης.

Έχουμε μάθει να το παίζουμε στημένη πόζα, στρογγυλά, γλείψιμο. Είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να μην τα έλεγα όλα στην τηλεόραση, αλλά όταν έλεγα π.χ. ότι ο Γιάννης είναι αυτό, το εννοούσα. Τα έλεγα με τη ψυχή μου και δεν έπαιζα πολιτική για να προωθήσω. Βεβαίως, αν είχα αρνητική άποψη επέλεγα αν θα την πω ή όχι” είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όταν τον ρώτησαν αν αναφέρεται στην Ρούλα Κορομηλά και στη συνέντευξη που έδωσε στον Κώστα Τσουρό απάντησε: “Αν ήσουν εσύ και έλεγες ότι είμαι έτσι και αυτός που παίρνει τη συνέντευξη ότι είσαι αυτό και σου έστηνε ένα μύθο και βγαίνω εγώ και λέω όλα ψέματα, είναι μία μετωπική σύγκρουση. Δεν την επιλέγω αυτήν τη στιγμή. Δεν παύει να με απασχολεί η τηλεόραση είναι… Δεν είδα τον Τσουρό. Είδα κάτι σε εκπομπή. Γιατί πιάνετε την Ρούλα; Είδα μία εκπομπή και δεν ήταν του Τσουρού. Η τηλεόραση έχει καταντήσει ένας χώρος που είναι του στρογγυλού”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!