Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ένοχος σε κακουργηματικό βαθμό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – 5 χρόνια φυλάκισης, αλλά εκτός με περιοριστικούς όρους

Απόφαση είχαμε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία τον καταδικάζει σε 5 χρόνια φυλάκισης σε κακουργηματικό βαθμό. Ο γνωστός παρουσιαστής παρέμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Η απόφαση

Στον παρουσιαστή δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, ούτε αυτό του λευκού ποινικού μητρώου. Η δίκη του πρώην παρουσιαστή συνεχίστηκε σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης. Κατηγορείται για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση.
Το αίτημα για να γίνει το δικαστήριο χωρίς δημόσιο ακροατήριο υπεβλήθη από την πλευρά της καταγγέλλουσας και έγινε δεκτό. Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, είχε διακοπεί για σήμερα, ενόψει της εισαγγελικής πρότασης.
Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του συνηγόρου υπεράσπισής του, ο πρώην τηλεπαρουσιαστής αποδέχεται την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα, ενώ υποστήριξε ότι επρόκειτο για «πάθος», προϊόν διαπιστωμένης ψυχικής νόσου.
Για την παραπάνω υπόθεση ο ίδιος είχε καταδικαστεί πέρσι τον Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών, με 3ετή αναστολή, και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Κατά της απόφασης όμως ασκήθηκε έφεση, μεταξύ άλλων από τον εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!