Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χριστίνα Αλούπη για τον μεγάλο της γιο: “Ο Ανδρέας έλεγε για πολύ καιρό, για τον αδερφό του: “να πάμε το μωρό πίσω…””

Βόλτα με την Χριστίνα Αλούπη και τα παιδιά της στις στολισμένες βιτρίνες, έκανε η εκπομπή «Ελένη».

Στην αρχή η Χριστίνα Αλούπη μίλησε για το πώς βιώνει η ίδια την εορταστική περίοδο: «Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου, σαν παιδί τη γιορτάζω. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από τα παιδικά μου Χριστούγεννα , η μαμά και ο μπαμπάς μου το έκαναν όσο πιο μαγικό για εμάς. Έχω αδυναμία στα μελομακάρονα και στους κουραμπιέδες και τα φτιάχνω στην υγιεινή εκδοχή τους για να τα φάω χωρίς τύψεις. Θέλω τα παιδιά μου να διατηρήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και να τα αγαπούν όπως εγώ».

«Ευτυχώς τα παιδιά μου πιστεύουν στο Αϊ Βασίλη και περιμένουν τα δώρα των Χριστουγέννων. Τα παιδιά έχουν εγκλιματιστεί πλέον στην Ελλάδα , μπόρεσα να πάρω όλο το φορτίο πάνω μου. Ο σύζυγος ακόμα πηγαινοέρχεται από την Αμερική. Μια παιδοψυχολόγος μου είπε ότι είναι πιο σημαντικό ο γονιός να περνάει ποιοτικό χρόνο με το παιδί πάρα να είναι συνεχώς εδώ και να είναι απών», πρόσθεσε, η Χριστίνα Αλούπη.

Χριστίνα Αλούπη για τον γιο της Ανδρέα

Όταν ερωτήθηκε πώς αντέδρασε ο μεγάλος γιος της όταν γεννήθηκε ο αδερφός του απάντησε: «Όταν γεννήθηκε ο μικρότερος γιος μου ο μεγάλος ένιωσε ότι χάνει την κυριαρχία μέσα στο σπίτι. Όταν γέννησα το δεύτερο ο μεγάλος ήρθε στο μαιευτήριο να με δει, έβαλε τα κλάματα και μου ζήταγε να φύγουμε. Για πολύ καιρό ο μεγάλος μου γιος μου έλεγε να το πάμε πίσω το μωρό, να το γυρίσουμε. Η παιδοψυχολόγος μου είπε ότι ο μεγάλος μου γιος λίγο τον ζηλεύει ακόμα τον μικρό».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!