Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τάιλερ Μακμπέθ για Κασσελάκη: “Ο Στέφανος μαγειρεύει εξαιρετικά παϊδάκια”

Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Τάιλερ Μακμπέθ, μιλώντας για την οικογένειά του με τον Στέφανο Κασσελάκη και την καθημερινότητά τους.

Αν κάποια σημεία από τη συνέντευξή του ξεχώρισαν, πέραν των πολιτικών αναφορών για τον ΣΥΡΙΖΑ, την πεποίθησή του ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα γίνει πρωθυπουργός και το τι σκέφτεται ο ίδιος να κάνει στη νέα του πλέον χώρα, ενδιαφέρον είχαν και τα όσα είπε ο Τάιλερ Μακμπέθ για πιο προσωπικές λεπτομέρειες της σχέσης του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και σύζυγό του.

Πώς γνωρίστηκαν Τάιλερ Μακμπέθ και Στέφανος Κασσελάκης

Στη γνωριμία του με τον Τάιλερ Μακμπέθ έχει αναφερθεί ήδη ο Στέφανος Κασσελάκης, εξηγώντας ότι ο σύντροφός του είναι εκείνος που έκανε την πρώτη κίνηση.

“Ο Στέφανος κι εγώ γνωριστήκαμε με έναν πολύ φυσικό τρόπο. Εκείνη την εποχή ζούσαμε και οι δύο στη Νέα Υόρκη, στο Γουέστ Βίλατζ και συνεχώς πέφταμε ο ένας πάνω στον άλλο στη γειτονιά. Έπειτα από λίγο εγώ έγινα ιδιαίτερα εξωστρεφής και ήμουν κάπως, ξέρεις “θα πάω και θα μιλήσω σ’ αυτόν τον τύπο”. Οπότε πήγα και του συστήθηκα μια μέρα που γυρνούσαμε την ίδια ώρα από το γυμναστήριο. Απλά τον ρώτησα αν ζει στη γειτονιά, προφανώς ήξερα ότι έμενε, αλλά ήταν το πρώτο πράγμα που μπορούσα να σκεφτώ και να μην είναι τόσο περίεργο και του έκανα αυτή την ερώτηση. Από εκείνη την ημέρα συνεχίσαμε να έχουμε επαφή και μερικά χρόνια αργότερα, είμαστε τώρα εδώ”, είπε.

Τάιλερ Μακμπέθ: “Είμαι νοσηλευτής, αλλά…”

Στη συνέχεια, ο Τάιλερ Μακμπέθ αναφέρθηκε στο επάγγελμά του, αυτό του νοσηλευτή, που στις ΗΠΑ αναφέρεται ως “εξειδικευμένος νοσηλευτής”, το οποίο δεν υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά σου επιτρέπει να ασκήσεις ιατρική αυτόνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως γίνεται εδώ με ένα ιατρικό πτυχίο. “Νομίζω ότι ο πιο ισοδύναμος τίτλος εδώ στην Ελλάδα είναι αυτός του παθολόγου, ενώ στη Νέα Υόρκη ως εξειδικευμένος νοσηλευτής μπορείς πραγματικά να εξειδικευτείς σε διαφορετικά πεδία μελέτης, αναλόγως με το πού θέλεις να πας. Η δική μου ειδίκευση είναι στη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία των ανδρών”, εξήγησε ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Σε ό,τι αφορά στη μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους, ο Τάιλερ Μακμπέθ εξήγησε ότι προφανώς ήξεραν ότι η ζωή τους θα αλλάξει όταν ο Στέφανος Κασσελάκης έλαβε την απόφαση να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

“Είχαμε προβλέψει τις περισσότερες από αυτές τις αλλαγές. Δεν μπορείς πραγματικά να ξέρεις τι πραγματικά να περιμένεις πριν συμβεί, αλλά ήταν πράγματα για τα οποία είχαμε προετοιμαστεί ψυχολογικά και συναισθηματικά. Δεν νομίζω ότι μας εξέπληξε αυτό και δεν έχει αναγκαστικά αλλάξει η καθημερινότητά μας”, είπε.

Εξήγησε, βέβαια, ότι προσπαθούν και θέλουν κάποια πράγματα να τα κρατούν καθαρά ιδιωτικά.

“Υπάρχει κάποια γραμμή ως προς την ιδιωτικότητα και όρια που θέλουμε να διατηρήσουμε, αλλά έξω απ’ αυτό πρέπει απλά να δεις πώς θα τα καταφέρεις τόσο μόνος σου όσο και με τον άλλο. Και νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα όταν είσαι στη δημόσια σφαίρα είναι να παραμείνεις προσγειωμένος στο ποιος είσαι και να παραμείνουμε προσγειωμένοι κι ως ζευγάρι”, ανέφερε ακόμη.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!