Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κατά του Στέφανου Κασσελάκη: “Εξελίσσεται σε πολιτικό ανέκδοτο…”

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος από τον αέρα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού, προέβη σε μια αιχμηρή τοποθέτηση κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός σχολίασε τις δηλώσεις του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί τεκνοθεσίας στο “Ενώπιος Ενωπίω”.

Όσα είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος 

“Είναι η πρώτη φορά που βρίσκω μία συγγνώμη υποκριτική, γιατί όταν τη λες για κάτι που αφορά την επιθυμία σου, μου κάνει ότι είναι μία υποκριτική ανασκευή γκάφας από έναν πολιτικό”, ανέφερε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

“Έκανε γκάφα και προσπαθεί να το ανασκευάσει. Τη χοντράδα δεν μπορεί να την πάρει πίσω, την ανασκευάζει εκ του πονηρού”, επισημαίνει αμέσως μετά στη συζήτηση.

“Λέει κάποιος κάτι χοντρό, απάνθρωπο για μένα, ότι παραγγέλνει παιδιά λες και είναι delivery… μέσα στον ρομαντισμό αυτό εγώ νομίζω ότι με κοροϊδεύουν. Εξακολουθεί να το πιστεύει”, τονίζει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

“Πήγε στην Αμερική, αφού έκανε αμέτρητες γκάφες, έκανε ένα νέο σεμινάριο και γύρισε πίσω με καινούργιο πρόσωπο και προσπαθεί να περιμαζέψει ό,τι μπορεί. Δεν είναι ότι δεν μας αρέσει αλλά ο συγκεκριμένος μην πω σε τι εξελίσσεται… σε πολιτικό ανέκδοτο εξελίσσεται”, σχολίασε αμέσως μετά ο ραδιοφωνικός παραγωγός στον αέρα του ΟΡΕΝ.

“Μέχρι και το κόμμα του έχει τρελαθεί. Ο ίδιος το διαλύει το κόμμα, τι να κάνω; Να τον λυπηθώ;”, καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!