Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Σωτήρης Καλυβάτσης για τους Ράδιο Αρβύλα: “Δεν έχω δει τους Ράδιο Αρβύλα με το πρόγραμμα που έχω, δεν είμαι φανατικός”

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τους ηθοποιούς που ασχολούνται με την παρουσίαση, ενώ αποκάλυψε πως δεν παρακολουθεί το Ράδιο Αρβύλα.

Όσα ειπώθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης

“Όποιος μπορεί να αντεπεξέλθει καλά κάνει. Κάνει ότι μπορεί για αν επιβιώσει και για να είναι εντάξει με τη ψυχή του. Και στο θέατρο υπάρχουν κατά καιρούς άνθρωποι που έρχονται χωρίς να το έχουν σπουδάσει, αν είναι να τους ξεράσει το σύστημα, του ξερνάει”, είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

“Εγώ έχω κάνει τους «Αμάν», το «Κομφούζιο» και άλλα τηλεπαιχνίδια. Δεν θα επιβληθώ σε έναν χώρο που δεν ταιριάζω. Υπάρχουν και παρουσιαστές, που κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να είναι παρουσιαστές. Κάποιος ηθοποιός μπορείς να κάνει καλύτερα τον παρουσιαστή, από κάποιον που είναι μόνο παρουσιαστής”, τόνισε στη συνέχεια ο Σωτήρης Καλυβάτσης. 

Κλείνοντας ο Σωτήρης Καλυβάτης συμπλήρωσε: “Με το πρόγραμμα που έχω αυτή τη σεζόν είναι πολύ δύσκολο να δω γενικότερα τηλεόραση, αλλά αν ταιριάζει μπορεί και να δω και Ράδιο Αρβύλα, δεν είμαι και φανατικός”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!