Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλλη Στάη: “Άλλαξα 3-4 ψυχοθεραπευτές, είμαι δύσκολος άνθρωπος”

Η Έλλη Στάη μίλησε για την εμπειρία της με την ψυχοθεραπεία, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή δημοσιογράφος και anchorwoman παραδέχεται πως έχει αλλάξει αρκετούς ψυχοθεραπευτές, αφού κανένας δεν κατάφερε να της επιβληθεί, φτάνοντας στο σημείο να… αυτοψυχοθεραπεύεται.

Όσα είπε η Έλλη Στάη

“Πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη σύνδεση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους”

“Προσπάθησα να κάνω κι εγώ ψυχοθεραπεία αλλά κατέληξα να αυτοψυχοθεραπεύομαι. Τώρα, γιατί κατέληξα εκεί; Γιατί η σχέση ψυχοθεραπευτή και ψυχοθεραπευόμενου είναι πάρα πολύ δύσκολη” ανέφερε αρχικά η Έλλη Στάη σε σχετικό βίντεο.

“Πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη σύνδεση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Εάν αυτή η σύνδεση δεν υπάρχει, δεν ανοίγεται ο θεραπευόμενος” τονίζει η δημοσιογράφος.

“Αυτό λοιπόν για μένα ήταν πάρα πολύ δύσκολο, γιατί είμαι κι εγώ δύσκολος άνθρωπος. Το «έπαιξα» ψυχοθεραπευτής στη δουλειά μου, γιατί για να κάνεις συνεντεύξεις και συζητήσεις και να κάνεις τον άλλο να χαλαρώσει, πρέπει να τον… ανοίξεις” παραδέχεται η Έλλη Στάη αμέσως μετά.

“Επειδή λοιπόν εγώ το είχα αυτό, δεν βρήκα ποτέ κάποιον. Έκανα 3-4 προσπάθειες, δεν βρήκα όμως κάποιον που να μου επιβληθεί σε κάτι τέτοιο, οπότε… αυτοψυχοθεραπευόμουν” κατέληξε στο μήνυμά της η Έλλη Στάη.

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος στο “Happy Day“, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε:

“Είναι γεγονός αυτό που λέει. Αν δεν υπάρξει η σύνδεση, δεν ανοίγεσαι και οφείλει και ο ψυχοθεραπευτής να σου πει ότι δεν ταιριάζετε και ότι ίσως πρέπει να βρεις κάποιον άλλον. Πάντως η Έλλη Στάη έχει φτάσει στη ζωή της εκεί που ήθελε να φτάσει”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!