Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φαίη Σκορδά με αφορμή την Άλκηστις Πρωτοψάλτη: “Βάλαμε μια μέρα αυτό το τραγούδι σε ένα θέμα και λίγο σφίχτηκα μέσα μου”

Το θέμα της ημέρας στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές ήταν η αφαίρεση της λέξης «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» που αποφάσισε η Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

Έτσι και η Φαίη Σκορδά σχολίασε την απόφαση της ερμηνεύτριας:

“Ας μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Το τραγούδι του κύριου Κραουνάκη γράφτηκε πριν αρκετά χρόνια σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο που τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Από την άλλη όμως, ζούμε στην εποχή που επιτρέπεται να ακούγονται αυτά τα τραγούδια, να υπάρχουν αυτοί οι στίχοι, που πραγματικά είναι προσβλητικοί. Αν η Άλκηστη νιώθει ότι δε θέλει να χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη, δεν θα την πει, δεν έγινε και κάτι. Εκτίμησα τη στάση του Σταμάτη Κραουνάκη και όσα είπε για την Άλκηστη γιατί σεβάστηκε την επιλογή της”, είπε.

Και πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά: “Είναι δυνατόν εμείς να σχολιάσουμε γιατί μια από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες στην Ελλάδα αισθάνεται άσχημα να πει αυτή τη λέξη; Για εκείνη σημαίνει κάτι και νιώθει ότι περνάει ένα άσχημο μήνυμα. Εγώ δεν κρίνω κανέναν, αυτή είναι η θέση μου”.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά τόνισε: “Όταν ακούω αυτό τραγούδι «Ψηλές, κοντές» του Χαριτοδιπλωμένου, δεν θέλω, αισθάνομαι άβολα. Μια μέρα το βάλαμε πάνω σε ένα θέμα και λίγο σφίχτηκα μέσα μου. Ακόμα και όταν είχε βγει το τραγούδι με ενοχλούσε μέσα μου, αλλά δεν είχα καταλάβει το γιατί”.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!