Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βασίλειος Κωστέτσος: Ξεσπά κατά της Πάολας – “Λυπάμαι πολύ για την ατυχή δήλωσή της”

Κατά των όσων δήλωσε η Πάολα σε συνέντευξή της στη Super Κατερίνα τάχθηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο γνωστός σχεδιαστής, με αναρτήσεις του στο Instagram, ξέσπασε για τα όσα είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Αχιλλέα Μπέο.

Στην πρώτη ανάρτηση, ο Βασίλειος Κωστέτσος έγραψε: «Εντάξει, αγαπάμε Πάολα αλλά λίγο να προσέχουμε και τι λέμε. Γιατί αν εκτιμούσαμε τις ελληνικές παραδόσεις, δεν θα σκάγαμε μύτη στις πίστες των μπουζουκιών και στα videoclip ως Μαντόνες, Μπιγιονσέ, JLo, Ριάνα, Αριάνα Γκράντε κτλ κτλ».

Στη δεύτερη ανάρτηση, ο Βασίλειος Κωστέτσος σχολίασε: «ουδείς πιο ξενομανής του Έλληνα. Οπότε ας μη μιλάμε για ξενομανία όταν είμαστε βαθιά ξενομανείς. Στα πάντα. Λυπάμαι πολύ για την ατυχή της δήλωση. Ότι τι; Υποστηρίζει κάποιον που βρίζει με τις δηλώσεις του τις σεξουαλικές επιλογές συνανθρώπων μας; Ο περίγυρός τους, αυτοί που τις επιμελούνται, τις λατρεύουν και κάνουν παρέα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανήκουν στην κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ. Και ξαφνικά τους αποποιείται και τους γειώνει».

Οι αναρτήσεις του Βασίλειου Κωστέτσου:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!