Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η αντίδραση της Παναγιώτας Μπισμπίκη στη σάτιρα του Διονύση Ζαχου για αδελφού της!

Τον Βασίλη Μπισμπίκη μιμήθηκε ο Διονύσης Ζάχος κατά τη διάρκεια της guest εμφάνισης του στο anniversary party  για τα 10 χρόνια Island Boutique μπροστά στα μάτια της… αδερφής του ηθοποιού . O ταλαντούχος μίμος ήταν καλεσμένος της Έλσας Τόλη και λίγο μετά τις 9 το βράδυ ξεκίνησε ένα διασκεδαστικό σόου.

 

Μεταξύ των μιμήσεών  του ήταν και αυτή με τον Βασίλη Μπισμπίκη με τον Ζάχο να αναφέρεται στη σχέση  του με την Βανδή και στο περιβόητο ζεϊμπέκικο! Στο πάρτι ήταν όμως και η αδερφή του γνωστού ηθοποιού, Παναγιώτα, αλλά και πολλοί φίλοι του Βασίλη αφού ζουν όλοι στο Λουτράκι. Ο Διονύσης μόλις κατάλαβε ποια είναι η γοητευτική γυναίκα έγινε ακόμα πιο… καυστικός! Ποιά ήταν όμως η αντίδρασή της ειδικά  όταν  την πλησίασε και της έλεγε για τον αδερφό της και τη Βανδή;

 

Η Παναγιώτα εντελώς ακομπλεξάριστη καθ όλη τη διάρκεια της παράστασής του γελούσε και τραβούσε συνεχώς βίντεο. Δεν ενοχλήθηκε ούτε στιγμή ενώ μετά το τέλος του σόου συνομίλησε με τον Διονύση  Ζάχο ο οποίος της έδωσε συγχαρητήρια για το χιούμορ της και τη κάλεσε στο Mayor στο Κολωνάκι για να απολαύσει ολόκληρο το σόου του! Η Παναγιώτα Μπισμπίκη δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση λέγοντα στου πως θα τον επισκεφτούν οικογενειακώς!

 

 

Ο Διονύσης Ζάχος δείχνει βίντεο από το σόου του στην Παναγιώτα Μπισπμίκη και τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Παύλου

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 16/11

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!