Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αποκαλύπτει: “Υπήρχε εκπομπή που κατηύθυνε τον κόσμο τι να ψηφίσει, ήταν γνωστό επί χρόνια”

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος από τον αέρα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού, έκανε λόγο για εκπομπή που υποδείκνυε για χρόνια τους τηλεθεατές ποιο κόμμα να ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές, τονίζοντας πως σήμερα οδηγούμαστε σε ένα νέο είδος φασισμού.

Όσα είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος 

“Υπήρχε τηλεοπτική εκπομπή, η οποία κατηύθυνε τον κόσμο στο τι να ψηφίσει, μη λέμε ό,τι θέλουμε. Ήταν γνωστό επί χρόνια”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

“Εμένα μου κάνει εντύπωση που αυτός ο άνθρωπος, που είναι γνωστός για τις θέσεις του και οι παραστάσεις του είναι υπόδειγμα σάτιρας, λέει ότι αυτά τα όρια πρέπει λίγο να τα τραβήξουμε, γιατί αλλιώς θα χαθεί το αστείο του πράγματος. Όχι.

Να καθίσουν οι καλλιτέχνες να στύψουν το κεφαλάκι τους και να βρουν αστεία που να γελάμε χωρίς να προσβάλλουμε ανθρώπους”, σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

“Άλλο το τραβάω άλλο το ξεχειλώνω. Υπάρχει ειδοποιός διαφορά στο θέμα του χιούμορ και της σάτιρας”, τόνισε η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

“Πάμε προς έναν νέο φασισμό του politically correct, γι’ αυτό δεν υπάρχουν κωμωδίες σήμερα και βλέπουμε μόνο τις παλιές σειρές και γελάμε”, επισήμανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

“Επειδή περνάμε μία εποχή που βλέπουμε ότι οι άνθρωποι επηρεάζονται πολύ από τη σάτιρα και τα υπερβολικά σχόλια στα social media και μπορεί να ξεπεραστεί το μέτρο, ας είμαστε πιο προσεκτικοί”, είπε κλείνοντας το θέμα η Ελένη Τσολάκη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!