Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Πέτρος Κουσουλός για το ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια: “Φταίμε οι δημοσιογράφοι που του δίνουμε λόγο”

Ο Πέτρος Κουσουλός από τον αέρα της εκπομπής Πρωινό τοποθετήθηκε για το ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια κατά της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε: “Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, δεν εκπλήσσομαι. Όπως έγραψα στο twitter, δεν φταίει ο κύριος Κούγιας, αλλά εμείς οι δημοσιογράφοι που του δίνουμε λόγο. Όταν ένας άνθρωπος αποπειράται να χτυπήσει δημοσιογράφο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο Νίκος Νικολετάκης, άνθρωπος που βρίζει δημοσιογράφους κάθε τρεις και λίγο, άνθρωπος ο οποίος στον τηλεοπτικό αέρα αποκαλεί γελοίο έναν δημοσιογράφο, που υποκινεί επιθέσεις συγγενών της κατηγορουμένης σε βάρος δημοσιογράφων, οι δημοσιογράφοι κάποια στιγμή δεν πρέπει να αντιδράσουμε; Εμείς δεν πρέπει να προασπίσουμε τον εαυτό μας; Και μιλάω στο πλαίσιο της συναδελφικής αλληλεγγύης”.

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Κουσουλός πρόσθεσε: “Οι υπόλοιποι συνάδελφοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς την επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος της Τατιάνας Στεφανίδου θα έπρεπε να κατεβάσουν τα μικρόφωνα και να μην του πάρουν δήλωση. Ας τις κάνει γραπτές τις ανακοινώσεις”.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!