Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Άκης Δείξιμος για τον Κώστα Δόξα: “Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε καταστάσεις που έζησε από την πρώην σύζυγό του”

Ο Άκης Δείξιμος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού. Εκεί αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που εκκρεμεί ανάμεσα στον αδελφό του, Κώστα Δόξα, και την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησε η ρεπόρτερ Χαρά Μπουτσικάκη.

Όσα είπε Άκης Δείξιμος 

“Ο αδελφός μου είναι μια χαρά. Υπάρχει μία δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, δυστυχώς συμβαίνει σε πολλά σπίτια. Και ποιον δεν θα επηρέαζε ψυχολογικά κάτι τέτοιο; Ο Κώστας όμως παίρνει πάρα πολλή δύναμη και είναι πολύ χαρούμενος και μόνο με την υπέροχη σχέση που έχει με την κόρη του”, δηλώνει στην κάμερα του OPEN ο Άκης Δείξιμος.

“Είμαστε δεμένη, αγαπημένη οικογένεια, αγαπώ τον αδελφό μου και θέλω τα καλύτερα για εκείνον”, τονίζει ο τραγουδιστής.

“Γίνονται δικαστήρια και περιμένουμε. Κάθε πλευρά ζητάει και κάτι. Έχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας καταστάσεων που έχει ζήσει ο αδελφό μου από τη σύζυγό του και τις αναφέρω στην κατάθεσή μου στο δικαστήριο”, παραδέχεται στην κάμερα του ΟΡΕΝ ο Άκης Δείξιμος.

“Είναι ξεκάθαρο ότι όλο αυτό έχει επηρεάσει επαγγελματικά τον αδελφό μου. Θυμάστε πολύ καλά ότι απομακρύνθηκε με “κοινή’ απόφαση του ΑΝΤ1 και δική του από το show, έτσι φαινόταν τουλάχιστον. Πάντα υπάρχουν αγκάθια κάθε φορά που το θέμα επανέρχεται στη δημοσιότητα αλλά ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά”, καταλήγει στις δηλώσεις του ο Άκης Δείξιμος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!