Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ο λόγος που σιωπά για τον θάνατο του Παντελίδη!

Πολλοί από τους συνάδελφους αλλά και φίλους του Παντελή Παντελίδη μίλησαν για τον θάνατο του, κάτι που η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει αποφύγει τόσο καιρό να κάνει.

Η τραγουδίστρια κλήθηκε να απαντήσει για τον λόγο που τόσο καιρό έχει αποφύγει να μιλήσει για το θάνατο του Παντελή σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό You. Ο λόγος που δεν το έπραξε αρχικά είναι γιατί δεν της αρέσει να μιλάει για ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή και εν συνεχεία γιατί δηλώνει πολύ εκνευρισμένη με όσους μιλούν για τον θανόντα και κυρίως γι’ αυτούς που δεν σταματούν να ασχολούνται με το πρόσωπο και τη ζωή του.

«Ο Παντελής ήταν ένα δημόσιο πρόσωπο, αλλά εκτός από αυτό ήταν και φίλος, είναι ένα κομμάτι που δεν θέλω να αγγίξω», εξηγεί η Ειρήνη Παπαδοπούλου και συμπληρώνει: «Θεωρώ ότι σε τέτοια ζητήματα πρέπει να σεβόμαστε τον πόνο και την απώλεια. Και πάντα ο πόνος και η θλίψη σου δημιουργούν μια σιωπή. Εμένα τουλάχιστον δεν μου βγαίνει να πω κάτι σε παρόμοιες περιπτώσεις. Είναι κάτι που ακόμη είναι νωπό και θέλει το χρόνο του».

Τέλος, σχετικά με το πώς διαχειρίζεται η ίδια τις απώλειες στην ζωή της εξομολογήθηκε: «Θυμάμαι στα 16 χρόνια μου έχασα την γιαγιά μου και επειδή δεν αντέδρασα όπως θα έπρεπε μου στοίχισε αυτό στην υγεία μου και έχασα πολλά κιλά. Θεωρώ ότι ο άνθρωπος πρέπει να ξεσπά, να θρηνεί και να βιώσει την απώλεια από όλες τις πλευρές. Αλλιώς δεν μπορεί να τις ξεπεράσει».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!