Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Demy εξομολογείται: “Είναι όλο τραγικό, το έχω βιώσει από άλλη πλευρά”

Η Demy μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στον σύντροφό της, την εικόνα του καλού παιδιού, αλλά και τα σχόλια που έχει ακούσει για το ντύσιμό της.

Όσα είπε η Demy

“Κάναμε remake το “Θέλω να με κρατάς” που είναι σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Ηρούς. Είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με το χώρο και θέλω να τον προστατεύσω. Αν έχει υπάρξει ζήλεια  στη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο έχει υπάρξει μόνο από τη δική μου πλευρά, ο άνθρωπος είναι βράχος. Δεν με απασχολεί ο γάμος αυτή τη στιγμή, αλλά είναι κάτι που θέλω να συμβεί.

Αισθάνομαι εγκλωβισμένη στην εικόνα του καλού παιδιού. Δεν είμαι μόνο το κορίτσι με τους φιόγκους και τα ροζ, έχω πολλές πλευρές. Έχουν γραφτεί ακραία πράγματα για μένα, για ακραίες συμπεριφορές μου και σχέσεις που δεν υπήρχαν. Έπαιρνα τηλέφωνο τους δικούς μου κι έκλαιγα. Σήμερα άνετα θα μπορούσα να κινηθώ νομικά”, είπε η Demy.

Η Demy είπε στη συνέχεια για τα σχόλια που έχει ακούσει για το ντύσιμό της: “Είναι όλο τραγικό, το έχω βιώσει από άλλη πλευρά. Έχω ακούσει να μου λένε ότι πρέπει να είμαι πιο σέξι”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!