Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δανάη Μπάρκα: Πήγε γυμναστήριο και μοιράστηκε την εμπειρία της με βίντεο – “Θεέ μου τι ζω!”

Την εμπειρία της από το γυμναστήριο μοιράστηκε με ένα βίντεο από την προπόνησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok η Δανάη Μπάρκα, η οποία φαίνεται στο βίντεο να αυτοσαρκάζεται διερωτώμενη “Θεέ μου! Τι ζω;!” και να επιχειρεί να… αποδράσει.

Το βίντεο στο γυμναστήριο

Η Δανάη Μπάρκα έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα να γυμνάζεται, ωστόσο δεν φαίνεται να αγαπά ιδιαίτερα την άσκηση, όπως μαρτυρά και η λεζάντα στο βίντεό της “μία μέρα με τον δυνάστη μου”.

“Εδώ αναλύουμε τα προσωπικά μας για να μη βαριέμαι”, “πρώτη προσπάθεια απόδρασης» και “τώρα τελείωσα;”, αναφέρει στο βίντεό της η Δανάη Μπάρκα, η οποία φαίνεται ότι παρά τις… διαμαρτυρίες της το διασκεδάζει.

“Θεέ μου τι ζω;! Μήπως να έρχεστε εκεί να τα λέμε να περνάει η ώρα; (πίστευες ότι θα δεις τέτοιο βίντεο σε αυτόν τον λογαριασμό;;; ΟΥΤΕ ΕΓΩ)”, σημειώνει η ίδια.

@danaibarka__ Θεέ μου τι ζώ ;! Μήπως να έρχεστε εκει να τα λέμε να περνάει η ώρα;;😇😂✌️ —-(πίστευες οτι θα δείς τετοιο βιντεο σ’αυτον τον λογαριασμο;;;; ΟΥΤΕ ΕΓΩ 😂) #gym #gymtok #gymmotivation #routine #workout #today #fyp #foryou #fypシ #foryoupage #funny #fypシ゚viral #fy #friday #pamedanai #viral #viralvideo #viraltiktok #workoutroutine #workoutmotivation #workoutchallenge #groundzerofitness ♬ πρωτότυπος ήχος – Danai Barka 🌻

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!