Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χριστίνα Κολέτσα: Οι αιχμές για την πρόταση στο Celebrity – “Ασ’ το…”

Η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star. Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τα περάσματα που έχει κάνει από την τηλεόραση αλλά και τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνη.

Όσα είπε η Χριστίνα Κολέτσα

“Στο παρελθόν έχω κάνει διάφορα δοκιμαστικά για εκπομπές αλλά δεν έτυχε να κάτσε κάτι και να πούμε ότι προχωράμε. Πάντα κάτι γινόταν και χαλούσε. Το Asia Express ήταν το καλύτερο απ’ όλα όσα έχω κάνει. Και οικονομικά ήταν πολύ εντάξει για μένα”, δηλώνει αρχικά η Χριστίνα Κολέτσα.

“Ξύπνησα το πρωί και δέχθηκα κάτι μηνύματα ότι θα είμαι στον Άγιο Δομίνικο. Ήμουν στο Nomads, μετά στο Asia Express…. φαντάζεσαι να τα έπαιρνα όλα σβάρνα και να πήγαινα και στο Celebrity;”, απαντά η τραγουδίστρια για τις φήμες που την ήθελαν να μπαίνει στο νέο reality περιπέτειας του ΣΚΑΪ.

“Πρόταση δεν μου έγινε. Απλώς κάποια στιγμή… ασ’ το. Δεν θέλω να πω”, είπε κλείνοντας με νόημα το θέμα η Χριστίνα Κολέτσα.

“Παλαιότερα δεν έβλεπα το φλερτ. Τώρα με φλερτάρουν πιο πολύ από ποτέ. Αν μου πει κάποιος μία έξυπνη ατάκα, το δέχομαι”, απαντά η Χριστίνα Κολέτσα, σημειώνοντας πως ο γάμος δεν είναι κάτι που την απασχολεί.

Τέλος, για τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς για την ίδια και την έχουν αναγκάσει να ακολουθήσει τη νομική οδό, η Χριστίνα Κολέτσα αναφέρει: “Μόνο ένα και δυο; Πολλά. Έχω κινηθεί νομικά στο παρελθόν”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!