Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Ήμουν 120 κιλά και δεχόμουν bullying»1

Ο τραγουδιστής έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μεταξύ άλλων, μίλησε για την μάχη που έδωσε με τα κιλά του και το bullying που έχει βιώσει στη ζωή του λόγω του βάρους του.

Τι είναι αυτό, όμως, που χαλάει στην πορεία; Κάποια στιγμή είχες πει ότι δεν θέλεις η γυναίκα να παίρνει κιλά…
«Αυτό ήταν μια παρερμηνεία. Δεν είπα ποτέ ότι αν μια γυναίκα πάρει κάποια κιλά ή μείνει έγκυος θα τη χωρίσω. Απλώς μια γυναίκα όταν αρχίζει και γίνεται λαίμαργη και τρώει και εσύ το επισημαίνεις αλλά εκείνη συνεχίζει, κάποια στιγμή θα πάψει να είναι αυτό που ερωτεύτηκες. Αλλά προς Θεού αν είναι έγκυος και πάρει κιλά ή έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, εννοείται ότι αυτό δεν ισχύει», δήλωσε στο πειροδικό You

Προσέχεις, όμως, κι εσύ πολύ…
Ναι γιατί έχω υπάρξει παχύσαρκο παιδί που έζησα την περιφρόνηση. Έχω ζήσει το bullying που μάθαμε στα Αγγλικά -εγώ δεν το ήξερα γιατί δεν μιλάω– από πολύ μικρό παιδί, από τα 7 χρόνια μου μέχρι την Α’ Λυκείου. “Χοντρός” ήταν το όνομά μου!

Και μετά πώς άλλαξε όλο αυτό;
Δεν αποδέχθηκα ποτέ το πάχος μου. Ήθελα να ντύνομαι, να φοράω ωραία ρούχα και δεν μπορούσα. Έραβα ρούχα. Είχα φτάσει 120 κιλά και έχασα 42.

Και πώς τα έχασες;
Όταν ήμουν φοιτητής στα ΤΕΙ Αισθητικής τα έχασα μόνος μου μέσα σε οκτώ μήνες. Απλώς δεν έτρωγα. Δεν γινόταν αλλιώς γιατί ήθελα να γίνω τραγουδιστής. Τι θα φόραγα πάνω στην πίστα; Βράκες για να κρύβω το πάχος μου; Μου άρεσε το ωραίο ντύσιμο…

Δεν τα ξαναπήρες;
Κάποια στιγμή για λόγους υγείας πήρα κάποια γιατί αφέθηκα. Μια ζωή την έχουμε, να την περάσουμε καλά. Κι άρχισα να τρώω. Ωστόσο, φρόντισα να τα χάσω σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στερείσαι σε καθημερινή βάση;
Τρώω χωρίς λαιμαργία.

Φοβάσαι να μην ξανακυλήσεις;
Εννοείται. Πάντα βλέπω τον εαυτό μου παχύ.

Φοβάσαι για τα παιδιά σου;
Ναι, ο γιος μου που βλέπω ότι τρώει, τον τσιτώνω. Του λέω “θα δεις τα προβλήματα μετά”. Δεν θέλω να φτάσει στο σημείο τα άλλα παιδιά να τον λένε “χοντρό”. Γιατί μετά δημιουργούνται ψυχολογικά προβλήματα. Άλλωστε, είναι και θέμα υγείας.

Την “εκδίκησή” σου την πήρες ποτέ από εκείνα τα παιδιά που σε φώναζαν “χοντρό”;
Δεν τους κράτησα ποτέ κακία γιατί μου έλεγαν την αλήθεια. Μου άρεσε που με έλεγαν “χοντρό” και δεν με άφησαν ποτέ να το υιοθετήσω και να το αποδεχτώ.

Δεν είναι σκληρό για ένα παιδί;
Είναι πιο σκληρό αυτό που θα αντιμετωπίσεις στην πορεία. Μιλάνε όλοι για ρατσισμό, αλλά στην πραγματικότητα κανείς δεν θέλει να είναι χοντρός, κανείς δεν γουστάρει τους χοντρούς. Όλοι παρατηρούν τους κοιλιακούς των άλλων. Εγώ είμαι μόνο ο ρατσιστής; Θυμάμαι τη Ναταλία Γερμανού να αναφέρεται στο πάχος, αλλά με πόσους χοντρούς έχει πάει η Ναταλία; Ας μας πει. Μην κοιτάς τους κοιλιακούς και τα τεκνά και μετά λες εμένα ρατσιστή!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!