Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

10 Years Anniversary Party «Island Boutique by Elsa Toli – Γέμισε λάμψη το Λουτράκι! (εικόνες)

Έλαμψε όλο το Λουτράκι από το anniversary party του «Island Boutique»   για τα δέκα χρόνια επιτυχημένης  λειτουργίας. Η Έλσα Τόλη απαστράπτουσα και ιδιαίτερα συγκινημένη από  την τεράστια προσέλευση κόσμου, γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας του καταστήματός  της που έχει «ντύσει» σχεδόν όλο τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο.  Η βραδιά είχε εξαιρετικό φαγητό, πολύ λάμψη αλλά και πολύ γέλιο αφού guest  της βραδιάς ήταν ο ταλαντούχος Διονύσης Ζάχος που καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο  για τγη παράστασή του.  Τα βλέμματα έκλεψε και η Χριστίνα Μαραγκόζη με την κούκλα κόρη της Εβίτα καθώς πολλοί  την πλησίαζαν για να φωτογραφηθούν και να χαιρετήσουν την σπουδαία τραγουδίστρια.  Δίπλα στην Έλσα Τόλη η οικογένεια της που την στηρίζει πάντα, ο Αποστόλης Κουτρούλιας και τα παιδιά της Τέρψη και Γιώργος που καμάρωναν την επιτυχία της.

 

 

ΛΑΜΠΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ 

Στην Έλσα Τόλη ευχήθηκε και Κόρκα – Κώνστα Αθηνά,  Περιφερειακή Συμβούλος  Πελοποννήσου με τον Συνδυασμό του Δημήτρη Πτωχού.
Στο Λουτράκι βρέθηκαν φίλες της από τον χώρο του μόντελινγκ και της τηλεόρασης για να της ευχηθούν από κοντά, όπως η καλή της φίλη Τζένη Τζιβεριώτη αλλά και η Σπυριδούλα Τριάντου.  Ανάμεσα στα λαμπερά πρόσωπα και η καλή της  φίλη Παναγιώτα Μπισμπίκη που ζει στο Λουτράκι,  η Μάγδα Κολλιοπούλου, η Κατερίνα Κανονίδου, η Στέλλα Γιαμπουρά, η Ειρήνη Μαρσέλου, η Άντζελα Μαρκάκη, η Μελίνα Παπαδοπούλου και άλλοι.  Την εκπληκτική τούρτα δημιούργησε ειδικά για την Έλσα Τόλη η Κατερίνα Δράκου «Τι υπέροχη βραδιά ποσα ευχαριστώ σας χρωστάω για την στήριξη σας την αγάπη σας πόση χαρά μας γεμίσατε …αυτό το εγχείρημα μου είναι τα τελευταία 10 χρόνια μέρος της ζωής μου και εσείς συνοδοιπόροι όλοι ένας ένας, φίλοι οικογένεια δίπλα μας… εύχομαι να περάσατε όλοι υπέροχα έκανα ότι καλύτερο μπορούσα να δείτε ποσό εκτιμώ ότι κάνετε για μένα …χίλια ευχαριστώ και υπόσχομαι να συνεχίσουμε έτσι και  να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά …» έγραψε η Έλσα Τόλη.

 

Παναγιώτα Μπισμπίκη, Έλσα Τόλη, Διονύσης Ζάχος, Κατερίνα Κανονίδου

 

Έλσα Τόλη Σπυριδουλα Τριάντου

Ο  Τόλης Κουτρούλιας  και η Έλσα Τόλη με τη  Παναγιώτα Μπισμπίκη και τον σύζυγό της  Κωνσταντίνου  Παύλου

 

Διονύσης Ζάχος,  Μελίνα Παπαδοπούλου, Άντζελα Μαρκάκη, Έλσα Τόλη,  Τζένη Τζιβεριώτη, Ειρήνη Μαρσέλου,  Στέλλα Γιαμπουρά

Ξένια Ρουσινού

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!