Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μίλτος Τεντόγλου: “Θα έκανα TikTok challenge με τον Κυριάκο Μητσοτάκη”

Ανοικτός σε μια πρόκληση στο TikTok με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, δήλωσε ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος Μίλτος Τεντόγλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Ώρα Ελλάδας του Open. 

Μεταξύ άλλων, ο Μίλτος Τεντόγλου στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του αναφέρθηκε στα μετάλλιά του, αλλά και στους στόχους του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Κι αν στο πρώτο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στη συγκεκριμένη εκπομπή ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος Μίλτος Τεντόγλου ανέφερε πως σε 10 χρόνια ίσως να έχει το δικό του πολιτικό κόμμα, σε αυτό το απόσπασμα μίλησε και πάλι για την πολιτική, αλλά από ένα διαφορετικό πρίσμα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ρωτήθηκε αν θα έκανε ένα video για το TikTok με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και είπε ότι θα του πρότεινε ένα Dance Challenge. «Αν έκανα TikTok με τον πρωθυπουργό, θα έκανα TikTokDance ή θα έκανα TikTok challenge», δήλωσε ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής Μίλτος Τεντόγλου.

Τι είπε ο Μίλτος Τεντόγλου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Επίσης, ο Μίλτος Τεντόγλου αναφέρθηκε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα διεξαχθούν στο Παρίσι. Εκεί θα πάει με όνειρα να φορέσει και πάλι ένα μετάλλιο στο στήθος, ενώ ο απόλυτος στόχος είναι να υπερασπιστεί το χρυσό. Ο ίδιος, πάντως, σημείωσε πως θα είναι ικανοποιημένος με οποιοδήποτε μετάλλιο, αρκεί να πετύχει την επίδοση που επιθυμεί.

“Μια καλή επίδοση κι ας μη φέρει χρυσό, να φέρει ένα μετάλλιο. Το να βγω δεύτερος με αυτό που θέλω σαν επίδοση, θα είναι φανταστικό. Και ας είμαι και δεύτερος και τρίτος. Πάλι ολυμπιακό μετάλλιο είναι. Έχω κερδίσει ήδη μια φορά, οπότε το να βγω δεύτερος με μια επίδοση που θέλω θα είναι φανταστικό. Θα σημαίνει πως ο αντίπαλός μου θα κάνει περισσότερο από εμένα άρα το αγώνισμα θα έχει φτάσει πολύ ψηλά και μου αρέσει αυτό”, τόνισε χαρακτηριστικά. 

Για το ποιο μετάλλιο είναι πιο ωραίο: “Του Τόκιο. Και δεν το λέω γιατί είναι Ολυμπιακό. Μετά μου αρέσει της Γλασκώβης το κλειστό που είναι ένα ορθογώνιο. Αλλά το μετάλλιο του Τόκιο είναι πραγματικά πολύ ωραίο μετάλλιο. Να δούμε και το επόμενο Ολυμπιακό πως θα είναι…”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!