Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θοδωρής Τρανούλης: Η απάντηση στην Ειρήνη Σκλήβα για το φόρεμα στα Μις Κόσμος – Ποιος το έχει τελικά;

Ο Θοδωρής Τρανούλης θέλησε να απαντήσει στην παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί. Μια παρεξήγηση που φαίνεται πως δημιουργήθηκε με αφορμή την παρουσία της κόρης του σχεδιαστή Θοδωρή Τρανούλη, Αθηνάς Τρανούλη, στο Cash or Trash.

Η κόρη του σχεδιαστή εμφανίστηκε στην εκπομπή του Star, βγάζοντας σε δημοπρασία το φόρεμα το οποίο φορούσε η Ειρήνη Σκλήβα την βραδιά που στέφθηκε Μις Κόσμος 1996. Ωστόσο, η Ειρήνη Σκλήβα, σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook υποστήριξε πως το φόρεμα το έχει η ίδια στην κατοχή της από το 1996, και μάλιστα δημοσίευσε και φωτογραφία του.

Η απάντηση στο Happy Day

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η Χριστιάνα Κοχλατζή συνάντησαν τον σχεδιαστή του φορέματος, Θοδωρή Τρανούλη, ο οποίος ξεκαθάρισε ποια είναι η πραγματικότητα.

“Ας ξεκινήσουμε από το ότι το φόρεμα δεν είναι της Ειρήνης Σκλήβα. Το φόρεμα είναι δημιουργία του οίκου Tranoulis και δική μου. Η Ειρήνη Σκλήβα βγήκε Μις Ελλάς και έπρεπε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Μις Κόσμος. Ήρθε εδώ και την έντυσα με τα διάφορα ρούχα που χρειαζόταν.

Εκπροσώπησε την Ελλάδα, βγήκε Μις Κόσμος και γύρισε. Όταν γύρισε, επέστρεψε τα ρούχα όλα στη βαλίτσα, όπως τα είχε πάρει. Πέρασε καιρός και μια μέρα, μας κάλεσαν με τους γονείς της στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα και αντί να της πάω μια τούρτα, της πήγα ένα ρούχο. 

Το φόρεμα αυτό το είχε επιστρέψει, και αυτό που της δώρισα εγώ ήταν ένα πιστό αντίγραφό του. Δε μπορώ να ξέρω τώρα, πριν 27 χρόνια αν εκείνη κατάλαβε ότι της πήγα το ρούχο που είχε φορέσει. Δεν αισθάνθηκα άσχημα με το ποστ της Ειρήνης Σκλήβα. Καλά έκανε, ό,τι πιστεύει ο καθένας. Δε ξέρω εγώ την αλήθεια; 

Δεν έχω να πω κάτι με την Ειρήνη Σκλήβα. Να έρθω σε επαφή μαζί της να πω τι; Να πάμε το ρούχο για DNA;” είπε ο γνωστός σχεδιαστής στον Alpha.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!