Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Αντώνης Ρέμος για την “κόντρα” με τον Light: “Είναι 28 χρονών και βράζει το αίμα του”

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, σε έξοδο που είχε με την σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην έντονη διαφωνία που είχε με τον Light κατά τη διάρκεια του τελευταίου live του Fame Story, ενώ σχολίασε και την επιλογή της Μαρίνας Σάττι ως φετινής εκπροσώπου της χώρας μας στη Eurovision.

Όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος

“Είναι όλα μια χαρά με τον Light. Όλα τα παιδιά έχουν ανησυχίες σε αυτή την ηλικία. Μη ξεχνάτε, ότι ο Light είναι 28 χρονών και το αίμα του βράζει. Θέλει συνέχεια να μαθαίνει, να λέει την άποψή του και καλώς κάνει, έτσι πρέπει να είναι. Ο ρόλος του κριτή πολλές φορές είναι αμήχανος. Και τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι έχουν τις ανησυχίες τους, τις ανασφάλειές τους.

Είναι επιλογή τους όμως. Ξέρανε από την αρχή τι θα αντιμετωπίσουν. Όταν επιλέγεις κάποια πράγματα, πρέπει να είσαι έτοιμος… Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι καταξιωμένος τόσα χρόνια σε αυτό που κάνει, έχει γράψει τη δική του, μεγάλη, ιστορία” ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος.

“Είναι πολύ ενδιαφέρον που η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα φέτος στη Eurovision και μακάρι να τα πάει καλά. Πιστεύω ότι το δικό μου στυλ δε θα ταίριαζε στη Eurovision, ποτέ δε ξέρεις αλλά, πιστεύω ότι για μένα, έχει περάσει αυτό” είπε ο Αντώνης Ρέμος.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!