Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Μενεγάκη: “Τρελή είσαι μου φαίνεται!” – Η αναφορά στις συνήθειές της και τι δεν αποχωρίζεται

Παρασκευή σήμερα 10/11 και τελευταία μέρα και για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, γι΄αυτή την εβδομάδα.

Η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη περιμένει πώς και πώς το Σαββατοκύριακο ενώ σήμερα μπήκε στο πλατό με πολύ ωραία διάθεση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τους συνεργάτες της.

Όσα είπε και αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη

«Γεια σας. Καλησπέρα, καλησπερούδια βρε παιδιά. Εδώ είμαστε κι εμείς, στη θέση μας, στο Mega μας, στην ώρα μας, στα μεσημέρια μας, στις δικές μας προσωπικές στιγμούλες», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό.

«Το Σαββατοκύριακο το περιμένω. Σέξι δεν ξέρω αν είμαι… αλλά τις προσπάθειες να είμαστε κι εμείς έτσι λίγο πιο θηλυκές, όσο γίνεται, να μην το ξεχνάμε γιατί εμένα μου αρέσει. Και δεν το κάνω μόνο για το Σαββατοκύριακο», συνέχισε, η Ελένη Μενεγάκη.

Όταν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου την ρώτησε εάν βάφεται εκείνη έκανε μια αναφορά στις συνήθειές της, λέγοντας πως δεν συνηθίζει να βάφεται τα ΣΚ και τα καλοκαίρια ενώ αποκάλυψε ότι δεν αποχωρίζεται το κραγιόν της.

«Τρελή είσαι μου φαίνεται! Δεν θα με πετύχει ποτέ κανείς έξω καλοκαίρι και Σαββατοκύριακο βαμμένη. Άντε το κραγιόν μου το χρησιμοποιώ, δε λέω…», είπε, η Ελένη Μενεγάκη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!