Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Την επέμβαση εισαγγελέα για τον Σφακιανάκη ζητάει ο Βαλάντης! Δείτε γιατί

bvbvbvvb

Ο  τραγουδιστής  φαίνεται,  πως έχει βρει τον τρόπο, να απασχολεί το τελευταίο διάστημα τα ΜΜΕ, είτε με τις δηλώσεις του, είτε με τις κόντρες  που δημιουργεί, είτε με την συμμετοχή του στο «YFSF».

Ο Βαλάντης,  μετά την κόντρα που ξέσπασε την Δευτέρα μεταξύ του ίδιου και του Θανάση Βαρθακούρη, για τα σχόλια του δεύτερου, σχετικά με την μεταμφίεση του ως «Rick James»,  έρχεται να τα «βάλει» με τον Νότη Σφακιανάκη.

Και ο λόγος; Τα σχόλια του συναδέλφου του για τους πρόσφυγες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό «youweekly» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο προσφυγικό, λέγοντας ότι:  «Να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πρόσφυγες πολέμου, που σημαίνει οτι δεν είναι όλοι φτωχοί όπως τους παρομοιάζουν. Σκοπός τους είναι να σωθούν και να πάνε σε μια άλλη χώρα για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Μην ξεχνάμε ότι δίνουν σχεδόν 20.000 ευρώ για να πάνε από τη Συρία στην Ολλανδία. Δεν νομίζω πολλοί Έλληνες να διαθέτουν αυτό το ποσό. Μην κάνουμε πολύ τους έξυπνους και τους φαφλατάδες… Οι άνθρωποι θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα. Πρέπει να είμαστε φιλόξενοι και να καταλάβουμε το πρόβλημα», αλλά και στον Νότη Σφακιανάκη δηλώνοντας πως: «Ο κ. Σφακιανάκης με απογοήτευσε πολύ προτρέποντας τον κόσμο να μην πληρώνει φόρους. Δεν είναι αυτή λογική. Αν ήμουν εισαγγελέας θα είχα διατάξει αυταπαγγέλτως την ποινική του δίωξη! Έχει φτάσει να λέει αηδίες για να δημιουργεί θόρυβο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!