Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Μαρίνα Πατούλη για τον Σπύρο Φωκά: “Η Λίλιαν τον υπεραγαπούσε”

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στο Tlife για τον Σπύρο Φωκά και την σύζυγό του Λίλιαν. Ο ηθοποιός βρισκόταν τους τελευταίους μήνες σε κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα, όπου και δεν κατάφερε και έχασε την ζωή του σε ηλικία 86 ετών.

Το δυσάρεστο γεγονός αποκάλυψε η σύζυγός του, Λίλιαν, η οποία στάθηκε βράχος στο πλευρό του. Ο Σπύρος Φωκάς αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα ενώ είχε θέσει τον εαυτό του και σε πλήρη αφωνία.

Το Tlife ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Μαρίνα Πατούλη, η οποία το 2013 είχε δώσει το παρών στον πολιτικό γάμο του ηθοποιού με τη Λίλιαν Φωκά.

Όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη

“Ο Σπύρος και η Λίλιαν ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι. Η Λίλιαν τον υπεραγαπούσε… Δύο άνθρωποι πολύ ήρεμοι. Ο Σπύρος Φωκάς ήταν ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στον καλλιτεχνικό χώρο. Η ζωή προχωράει, νομίζω όμως πως με την πορεία του έχει στιγματίσει τον χώρο της τέχνης και αποδίδουμε σεβασμό. Συλλυπητήρια στους οικείους του” ανέφερε αποκλειστικά στο Tlife η Μαρίνα Πατούλη.

Όσον αφορά στη γνωριμία της με τον Σπύρο Φωκά και τη σύζυγό του, η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε: “Τότε είχα αναλάβει τα πολιτιστικά στον Δήμο Αμαρουσίου και Πεύκης και είχα συνεργαστεί με την κόρη της Λίλιαν, η οποία είναι καθηγήτρια χορού. Έτσι είχαμε γνωριστεί σε ένα φιλικό επίπεδο. Έκτοτε χαθήκαμε, είχα αρκετά χρόνια να μάθω νέα του και να επικοινωνήσω”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!