Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κάτια Νικολαΐδου: Η απάντηση του αδερφού της στον Οδυσσέα Σταμούλη

Ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου μίλησε στο Πρωινό, για όσα έγραψε ο Οδυσσέας Σταμούλης

Όσα είπε ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου

“Με έχουν ενημερώσει ότι έχει γίνει μια ανάρτηση από τον Οδυσσέα. Δεν έχω βγει για να έρθω σε αντιπαράθεση με τον Οδυσσέα, δεν θα το ήθελε και η αδερφή μου. Κάπου λέει ότι δεν θα εγκατέλειπε ποτέ, αν το λέω σωστά γιατί δεν το έχω διαβάσει, με έχουν ενημερώσει, ότι δεν θα εγκατέλειπε ποτέ έναν άνθρωπο και πόσω μάλλον έναν άνθρωπο άρρωστο. Ισχύει αυτό;”, είπε αρχικά ο Τάκης Νικολαϊδης.

Αφού τον ενημέρωσαν πως ισχύει αυτό, ο Τάκης Νικολαϊδης είπε: “Τον πρώτο καρκίνο που πέρασε η αδελφή μου, το 2001, σε όλες τις χημειοθεραπείες ο μοναδικός άνθρωπος που ήταν δίπλα της ήμουν εγώ. Χωρίς να θέλω να πω με αυτό ότι ο Οδυσσέας ήταν απών. Στις χημειοθεραπείες όμως ήμουν εγώ δίπλα της. Όπως καταλαβαίνετε,  είμαι και ο μοναδικός που μπορεί να ξέρει όλες τις συνομιλίες που έχουν γίνει μεταξύ τους, τις οποίες και δεν θα πω, γιατί δεν είναι αυτός ο λόγος που βγήκα”.

Κλείνοντας, ο Τάκης Νικολαϊδης ανέφερε: “Η αδερφή μου είχε πει δημόσια ότι ο Οδυσσέας Σταμούλης δεν ήταν κοντά της. Είναι η αλήθεια αυτή. Και η τηλεόραση καλό είναι να λέει τις αλήθειες. Μετά την πρώτη ταλαιπωρία της αδερφής μου με τον καρκίνο, ο Οδυσσέας μαζί με την Κάτια βρέθηκαν σε ένα σίριαλ του ΑΝΤ1, μετά το χωρισμό.  Πιστεύετε ότι αν η Κάτια είχε κάποιο πρόβλημα με τον άνθρωπο Οδυσσέα Σταμούλη, θα δεχόταν να παίξει δίπλα του;”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!