Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Στικούδη: Ο επικός τρόπος που “έκοψε” ερώτηση – “Τρώω τις κλωτσιές μετά”

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε σε κάλεσμα και οι δημοσιογράφοι την πλησίασαν για δηλώσεις κυρίως σε ό,τι αφορά τα σχόλια που γίνονται για τις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή.

Όσα είπε η Κατερίνα Στικούδη

“Γιατί γίνεται αυτό; Να μας πει ο κόσμος τι πρέπει να φοράμε, πού πρέπει να πηγαίνουμε, πώς πρέπει να αναπνέουμε, πώς πρέπει να ζούμε, ποιον πρέπει να αγαπάμε, να μας λένε οι άλλοι τι πρέπει να κάνουμε!

Πολύ εκνευρίζομαι εγώ με αυτά, δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά τα σχόλια, είναι μια υπέροχη γυναίκα.

Στην σκηνή κάνουμε μια παράσταση, ένα σόου από κει και πέρα στον δρόμο ο καθένας μπορεί να φορέσει ό,τι θέλει όπως θέλει να εκφραστεί. Δεν μπορούμε το 2023 να ασχολούμαστε και να κριτικάρουμε τις γυναίκες. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό!

Θύμωνα παλιά με τέτοια σχόλια τώρα δεν δίνω σημασία. Τι πάει να πει μεγάλη σε ηλικία; Ποιος ορίζει τι και πώς; Έλα παιδιά τώρα! Η γυναίκα είναι κουκλάρα, είναι κορμάρα, είναι θεάρα και μπράβο της! Γιατί με εκνεύρισες τώρα εμένα κι εκνευρίζεται κι αυτός και τρώω τις κλωτσιές μετά; Εγώ τι φταίω; Κουνιέται τι θες να κάνει κι αυτό;” είπε στον ρεπόρτερ που θέλησε να συνεχίσει τις ερωτήσεις για τον μπέμπη της καθότι εγκυμονούσα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!