Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Διαμαντή Καραναστάση: “Εμάς μας βλέπουν 300 χιλ. καθημερινά, 6 χιλ. ψήφισαν εσάς”

Ο Γιώργος Λιάγκας από τον αέρα του Πρωινό, θέλησε να καταφερθεί εναντίον του Διαμαντή Καραναστάση. Αφορμή στάθηκε το ρεπορτάζ του Πρωινό, σύμφωνα με το οποίο δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο ανάμεσα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Έφη Αχτσιόγλου σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

Όσα είπε ο Διαμαντής Καραναστάσης

Αρχικά, ο Διαμαντής Καραναστάσης δήλωσε μεταξύ άλλων: “Αυτό το περιστατικό δεν υπήρξε ποτέ. Είναι μια αθλιότητα, είναι ένα ψέμα. Το να ασκεί πολιτική ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την εκπομπή του κ. Λιάγκα, είναι θλιβερό πολιτικά. Δεν είμαι πολιτικός, ηθοποιός είμαι, αλλά γνωρίζω ως πολιτικό ον ότι η πολιτική είναι άλλο πράγμα, από το να βγαίνουμε σε μια αγαπητή, δημοφιλή, πρωινή εκπομπή και να ασκούμε πολιτική”.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Άμεση ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας. “Για να ξέρουμε τι είναι ο κ. Καραναστάσης και τι είναι και τα Πρωινάδικα. Κ. Καραναστάση μου αγαπημένε δεν θυμάμαι πόσους ψήφους πήρατε και με πόσους ψήφους πουλάτε μούρη αυτή τη στιγμή ως βουλευτής και κάθεστε στα βουλευτικά έδρανα. Θέλω να σας πω ότι το δικό μας πρωινάδικο το παρακολουθούν καθημερινά 300 χιλιάδες Έλληνες -6 χιλιάδες ψήφισαν εσάς. Το πρωινάδικο του Λιάγκα σας αφορά γιατί είναι το μόνο που κάνει κριτική και σας χαλάει τη μανέστρα.

Εγώ έχω μια πορεία 30 χρόνων με τα καλά μου και τα κακά μου και είμαι ακόμα εδώ επειδή ο κόσμος με επιλέγει καθημερινά. Όταν τα βάζετε με τα πρωινάδικα δεν τα βάζετε με τον Λιάγκα, τα βάζετε με τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που επιλέγουν σταθερά να βλέπουν αυτή την εκπομπή η οποία εξελίσσεται και από μία εκπομπή ελαφράς ψυχαγωγίας όπως ξεκίνησε, έχει γίνει κυρίως ενημερωτική και κυρίως κριτικής”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!