Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Βίκυ Καγιά για τον Πρωινό Καφέ: “Τα έχω ακούσει πάρα πολλά χρόνια και για πάρα πολλούς λόγους”

Τη Βίκυ Καγιά συνάντησε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης η κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για την ταινία «Πολύδροσο», στην οποία συμμετείχε και η ίδια, ενώ ρωτήθηκε και για τα σχόλια που άκουσε όταν κλήθηκε να παρουσιάσει τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1 το 2009.

Όσα είπε η Βίκυ Καγιά

“Κλαίγαμε όλοι μαζί με την ταινία, ήταν πολύ συγκινητικό. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για όλη την ομάδα, εκπληκτικό το αποτέλεσμα. Είναι μία πολύ πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, είμαι πολύ συγκινημένη”, δηλώνει η Βίκυ Καγιά.

“Πέρασα καταπληκτικά κάνοντάς το, νιώθω πολύ τυχερή που με αξίωσε ο Θεός να κάνω κάτι τέτοιο, αν και δεν μου ήταν εύκολο να παίξω”, εξομολογείται για την κινηματογραφική της συμμετοχή στην ταινία του The Boy.

“Γυρίζω πίσω στα λημέρια μου με το MadWalk. Η μόδα είναι 30 χρόνια η ζωή μου. Η υποκριτική είναι κάτι που το κάνω κάποιες έξτρα στιγμές. Η μόδα είναι κάτι από το οποίο ξεκίνησα και ακόμα υπάρχω μέσα σε αυτό”, αναφέρει στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά.

Σε ερώτηση για την εποχή του Πρωινού Καφέ και τα κακεντρεχή σχόλια που είχε ακούσει τότε, η Βίκυ Καγιά απαντά με χαμόγελο: “Τα έχω ακούσει πάρα πολλά χρόνια και για πάρα πολλούς λόγους αλλά πλέον δεν τα φοβάμαι”, ενώ τονίζει πως απολαμβάνει τη φετινή τηλεοπτική της αποχή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!