Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συντετριμμένη η Μπέσυ Μάλφα για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου: “Είμαι σχεδόν παράλυτη από τη στεναχώρια μου”

Η Μπέσυ Μάλφα είναι συντετριμμένη με την απώλεια της Κάτιας Νικολαΐδου, μόλις στα 58 της χρόνια. Η ταλαντούχα ηθοποιός με το ζεστό χαμόγελο «έσβησε» στο νοσοκομείο Υγεία, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Μπέσυ Μάλφα, μετά την είδηση του θανάτου της ηθοποιού, δημοσίευσε μια μαύρη εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να δείξει το πένθος της για την απώλεια της Κάτιας Νικολαΐδου.

Όσα είπε η Μπέσυ Μάλφα

Η ηθοποιός  έκανε δηλώσεις στο “Πρωινό” και δήλωσε ότι είναι συντετριμμένη από την απώλεια της αγαπημένης συναδέλφου της.

“Είμαι βαθιά στεναχωρημένη, ήταν η καλύτερή μου φίλη. Ήταν ένας άγιος άνθρωπος, πολύ σημαντικός για μένα. Πολύ σημαντικός για πολλούς, για την τέχνη, μία σπάνια κοπέλα. Αυτή τη στιγμή είμαι όπως καταλαβαίνετε σχεδόν παράλυτη από τη στεναχώρια μου… Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω.

Αυτό που ξέρω, είναι ότι ήταν μία αγία, μία σπουδαία γυναίκα, δυνατή που πάλεψε με τη νόσο πολλές φορές και τη νίκησε. Την αγαπώ και θα την αγαπώ… Θα ήθελα να πω πολλά πράγματα για την Κάτια… όμως ο πόνος μου είναι πολύ μεγάλος, να με συγχωρείτε. Την αγαπώ πάρα πολύ και μου είναι δύσκολο… Συγχωρέστε με…” είπε η ηθοποιός.

Συντετριμμένη η Μπέσυ Μάλφα για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου: “Είμαι σχεδόν παράλυτη από τη στεναχώρια μου”

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!