Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει: “Έλεγε τα χειρότερα για μένα, πράγματα που με αποδείξεις δεν αληθεύουν”

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε από τον αέρα του Πάμε Δανάη, να αναφερθεί σε έναν πρώην συνεργάτη της. Ο οποίος πήγαινε σε άλλες εκπομπές και μιλούσε άσχημα για την ίδια και για την εκπομπή. 

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα

“Από αυτό που εγώ έχω βιώσει τέσσερα χρόνια, που έχω υπάρξει πολύ τυχερή στην τηλεόραση γιατί έχω βρεθεί με ανθρώπους που πιστέψαμε ο ένας στον άλλον. Και ακόμα και αν ήμασταν εκ διαμέτρου αντίθετοι, που το έζησα και αυτό, βρήκαμε τον τρόπο να επικοινωνούμε. Την πρώτη χρονιά που πέρασαν πολλοί άνθρωποι από αυτή την εκπομπή υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουμε κανένα κοινό και παρ’ όλα αυτά, αν τους δω θα τους αγκαλιάσω”, είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα είπε επίσης: “Και υπάρχουν και οι άλλοι που μπροστά μου είναι είναι… “τι κάνεις; Τι ωραία που είχαμε περάσει” και μαθαίνω από τις άλλες εκπομπές ότι πάνε και λένε: “Η Δανάη; Ξινίλα!”. Και όταν ήρθαν και μου το είπαν ότι “αυτό το αγόρι λέει τα χειρότερα για σένα” είπα να έρθει να το πει μπροστά σε όλους, να δούμε ποιος θα συμφωνήσει. Δεν μπορεί εμείς να είμαστε σε άλλο κόσμο και ένας άνθρωπος να διαδίδει τα άσχημα”.

Κλείνοντας, η Δανάη Μπάρκα είπε: “Αυτό δεν είναι θέμα της τηλεόρασης, είναι θέμα του ανθρώπου. Και φαίνεται και από τη ζωή του, τι έχει κάνει και τι θα κάνει. Γιατί όταν έχεις μέσα σου κακία, τοξικότητα και ξινίλα και μεταφέρεις απλά για να έχεις κάτι να αναπαράγεις, πράγματα που δεν αληθεύουν, με αποδείξεις δεν αληθεύουν, σημαίνει ότι εσύ έχεις το θέμα και όχι η τηλεόραση”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!