Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απαντά στην Νανά Παλαιτσάκη: “Η αντίδρασή μου είναι αυθόρμητη γιατί έχω αντίληψη”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε από τον αέρα του Super Κατερίνα, απαντώντας στην Νανά Παλαιτσάκη. Η δημοσιογράφος έκανε κάποια σχόλια για την συμπεριφορά της εκπομπής στο Ανδρέα Μικρούτσικο. Δείτε εδώ.

Τα συγκεκριμένα σχόλια δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την Super Κατερίνα, ρωτώντας τον Ανδρέα Μικρούτσικο αν έρχεται σε δύσκολη θέση.

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

“Ανδρέα μου μεταφέρονται διάφορα ότι σε φέρνω σε δύσκολη θέση σε αυτή την εκπομπή όταν μιλάμε για τον Light. Σε φέρνω σε δύσκολη θέση; Μου το μετέφεραν. Εγώ το πρωί βλέπω Σταματίνα” ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

“Το είδα και μάλιστα πήρα τον Στέφανο Κωνσταντινίδη για να του πω ακριβώς το αντίθετο. Όταν παίζεται ένα βίντεο, στο οποίο δεν είμαι ενημερωμένος και ο Στέφανος ξέρει ότι εγώ δεν ενημερώνομαι για τα θέματα. Και ότι με φέρνουν σε δύσκολη θέση όταν δω το βίντεο. Όταν πάω στο σπίτι μου και ανοίξω το κινητό μου θα μου βγει 35 φορές στην μούρη. Και δεν είμαι και ο άνθρωπος των δικτύων, φαντάσου να ήμουν κιόλας.

Το παίζουμε εδώ και παίρνετε την αντίδραση μου, εμένα οι αντιδράσεις μου είναι αυθόρμητες γιατί έχω αντίληψη, έχω άποψη και δεν τις συσκευάζω ούτε τις διασκευάζω. Είναι το καλύτερο να το παίζεις και να βλέπεις τη φυσική μου απάντηση, έστω και αν μερικές φορές θυμώνω” απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!