Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παίζει μπάλα με τον Ατρόμητο ο Ατζούν – Προχωρημένες επαφές με την ομάδα ποδοσφαίρου του Περιστερίου

Κάποτε κυκλοφορούσαν οι φήμες ότι θέλει να αγοράσει κανάλι στην Ελλάδα. Αυτό μπορεί να μη συνέβη, ωστόσο, ο Ατζούν Ιλίτζαλι είναι κοντά στην αγορά ελληνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Τις τελευταίες ώρες έχουν ξεκινήσει φήμες που θέλουν το γνωστό Τούρκο επιχειρηματία και τηλεοπτικό παραγωγό να έχει αποφασίσει να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ρεπορτάζ

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Περιστερίου, αλλά μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιηθεί ένα μόνο ραντεβού. Από τη μεριά του, ο Ατρόμητος πήρε θέση για τα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ώρες, λέγοντας πως ναι μεν υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά όχι συμφωνία, ενώ το ενδιαφέρον του επιχειρηματία είναι μέσω τρίτου ατόμου προκειμένου να φανεί αν υπάρχει έδαφος να εμπλακεί στην ομάδα. Κάπως έτσι γίνεται κατανοητό πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή συμφωνία, που -αν κλειστεί- θα αφορά στο πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας του Περιστερίου.

Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες, που αυτή τη στιγμή δεν επιβεβαιώνονται, εμπλέκουν στο όλο θέμα και το νικητή των δύο «Survivor» Σάκη Κατσούλη στο θέμα, κάτοικο Περιστερίου και με ισχυρότατα ερείσματα στην περιοχή, όπως φάνηκε και από την εκλογή του σε θέση περιφερειακού συμβούλου στη Δυτική Αττική με το συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά. Υπενθυμίζεται πως ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει στην κατοχή του ήδη τη βρετανική ομάδα Χαλ, ενώ την περασμένη άνοιξη είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον και για την αγορά της ιρλανδικής Σέλμπουρν.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 7/11

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!