Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ευγενία Μανωλίδου – Άδωνις Γεωργιάδης: Ποια είναι αλήθεια για την σχέση τους;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό, συνομιλώντας με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο εορτάζοντας Άδωνις, αφού είχε γενέθλια, απάντησε για όλα. 

Όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

“Ποτέ δεν της άρεσε η τηλεόραση. Είχε χρέη και ήθελε να τα πληρώσει και τα πλήρωσε από την τηλεόραση. Όταν ξόφλησε τα χρέη της, σταμάτησε την τηλεόραση. Της γίνονται προτάσεις ακόμα και λέει όχι, δεν θέλει”, είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και στη συνέχεια μίλησε για τα ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με τη σχέση τους:

“Μου στέλνει το γραφείο τύπου το δημοσίευμα από ένα ανθυποσάιτ και δεν του έδωσα καμία σημασία, είπα έλα τώρα που θα ασχολούμαστε με αυτή τη χαζομάρα τώρα, πήρα και την Ευγενία και γελάγαμε. Μέσα σε 24 ώρες όλο το διαδίκτυο ασχολούταν με αυτό.

Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ τότε πήραν αυτή την ψευδή είδηση, την έκαναν πρώτο θέμα, την αναπαρήγαγαν χιλιάδες φορές, μου φόρτωσαν μια κυρία που δεν την ξέρω καθόλου, δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου και κάποια στιγμή βγήκε η Ευγενία και το καθάρισε”.

“Μου έκανε φοβερή εντύπωση το μίσος και η όρεξή τους να καταστρέψουν την οικογένειά μου. Αυτό δεν είναι για μένα πολιτική κριτική. Αυτό είναι ντροπή, είναι αηδιαστικό”, είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης..

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!