Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποκλειστικό: Έλληνας ηθοποιός πρωταγωνιστής σε επεισόδιο αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς! (VIDEO)

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και επιτυχημένες σειρές που ακούστηκαν αρκετά για το δεύτερο μισό του 2015, σίγουρα είναι το Blindspot, το οποίο έχει μια αινιγματική πλοκή και ήδη έχει κερδίσει αρκετούς τηλεθεατές στην πρώτη season που προβάλλεται από τo κανάλι NBC.

Στο έκτο επεισόδιο λοιπόν του Blindspot εμφανίζεται στον ρόλο ενός εγκληματία ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική. Ο ρόλος του λοιπόν στην σειρά είναι ένας Ρώσος μαφιόζος ο οποίος «τα βάζει» με το FBI. Υπάρχουν κάποιες στιγμές στις οποίες ανταλλάσσει πυροβολισμούς με τους πράκτορες του FBI στο τέλος όμως το φορτηγό το οποίο οδηγεί ανατινάσσεται με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

H σειρά μιλάει για μια γυναίκα η οποία βρίσκεται ξαφνικά στη μέση της πλατείας Times Square της Νέας Υόρκης, με την μνήμη της σβησμένη και το σώμα καλυμμένο από τατουάζ που δεν κατανοεί. Την υπόθεση θα αναλάβει να εξιχνιάσει ο ειδικός πράκτορας του FBI Kurt Weller, ο ηγέτης μιας ελίτ ομάδας της υπηρεσίας. Ο Weller θα πρέπει να ανακαλύψει το παρελθόν της γυναίκας, που έχει το όνομα του γραμμένο στην πλάτη της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=ywGnBlwM5QU

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!