Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βαλάντης για Σφακιανάκη: «Αν ήμουν εισαγγελέας θα είχα διατάξει αυταπαγγέλτως την ποινική του δίωξη»! (VIDEO)

Ο τραγουδιστής, ύστερα απο τις δηλώσεις του για τον Γιάννη Πάριο πώς είναι σε ηλικία για να αποσυρθεί από το τραγούδι, έρχεται και ανοίγει νέο μέτωπο με τον Νότη Σφακιανάκη.

Ο Βαλάντης μιλώντας στο περιοδικό «You» έκρινε τις ακραίες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, λέγοντας:«Ο κύριος Σφακιανάκης με απογοήτευσε πολύ προτρέποντας τον κόσμο να μην πληρώνει φόρους. Δεν είναι αυτή λογική. Αν ήμουν εισαγγελέας θα είχα διατάξει αυτεπαγγέλτως την ποινική του δίωξη. Έχει φτάσει να λέει αηδίες για να δημιουργεί θόρυβο».

Παράλληλα ο ίδιος αναφέρθηκε και στην Ναταλία Γερμανού, η οποία τον είχε κρίνει αρνητικά όταν εκείνος είπε πώς αν η σύντροφός του πάρει κιλά θα την χωρίσει.

«Μιλάνε όλοι για ρατσισμό αλλά στην πραγματικότητα κανείς δεν θέλει να είναι χοντρός, κανείς δεν γουστάρει τους χοντρούς. Όλοι παρατηρούν τους κοιλιακούς των άλλων. Άκουσα τη Ναταλία Γερμανού να αναφέρεται στο πάχος, αλλά με πόσους χοντρούς έχει πάει η Ναταλία; Ας μας πει… Μην κοιτάει τους κοιλιακούς και τα τεκνά και μετά λέει εμένα ρατσιστή».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!