Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Αυτιάς: Τι απαντά για την υποψηφιότητά του με την ΝΔ στις Ευρωεκλογές;

Ο Γιώργος Αυτιάς φαίνεται πως “κλειδώνει” μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό.

Το ρεπορτάζ

Ο γνωστός δημοσιογράφος μεταπηδά από την τηλεόραση στην πολιτική και φαίνεται πως θα βάλει υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία που τον θέλουν πολύ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιώργος Αυτιάς έχει πει ήδη το “ναι” σε αυτό το βήμα και από τον ΣΚΑΪ έχουν ξεκινήσει ήδη οι αναζητήσεις για το νέο πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Ο Γιώργος Αυτιάς μιλώντας στο Metropolis FM δήλωσε: “Είναι πάρα πολύ νωρίς για το ο,τιδήποτε. Είμαι στον ΣΚΑΪ, δουλεύω για τον ΣΚΑΪ. Ό,τι φέρει η ζωή. Αν μου γίνει αυτή η τιμητική πρόταση, εγώ δε μπορώ να την αρνηθώ. Θα είναι η υπηρεσία στην πατρίδα. Αντιλαμβάνεσαι ότι ζούμε σε μία εποχή που τα οικονομικά, τουλάχιστον για μία δεκαετία, θα είναι στο προσκήνιο. Μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση, καταλαβαίνεις  ότι και καλά αμειβόμενη είμαστε. Είμαι σε ένα δίλημμα. Ό,τι δεν ανανεώνεται πεθαίνει”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!