Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Λιάγκας απαντά στον Λάκη Λαζόπουλο: “Βλέπω να κόπτονται για το πόσο χρόνο πρέπει να παίζουμε τον Κασσελάκη”

Ο Λάκης Λαζόπουλος από το podcast σχολίασε τον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής θέλησε από τον αέρα του Πρωινό να απαντήσει στον ηθοποιό. 

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

 Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: “Έχουμε εδώ και την αποψούλα μας που εμείς θα τη λέμε όσο κι αν κάποιους τους ενοχλεί. Εμείς θα προσπαθούμε να λέμε αυτό που αισθανόμαστε και καθημερινά κρινόμαστε από τον κόσμο γι’ αυτό. Η υποκειμενική γνώμη του καθενός είναι η υποκειμενική γνώμη του καθενός. Όταν εγώ λέω κάτι, λέω τη γνώμη μου και κρίνομαι γι’ αυτήν. Κι ευτυχώς ακόμα στη Δημοκρατία, ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του.

Επίσης, χαίρομαι πάρα πολύ που έχει γίνει μία τηλεοπτική δημόσια διαβούλευση και βγαίνουν πάρα πολλά πρόσωπα που κόπτονται, που θέλουν να συναποφασίζουμε για το πώς θα είναι η σκαλέτα αυτής της εκπομπής. Βλέπω παλιούς τηλεαστέρες, νέους αστέρες, νεόκοπους, τα πάντα όλα και βγαίνουν και λένε για το πόσο χρόνο πρέπει να παίζουμε τον Κασσελάκη, πόσο χρόνο πρέπει να παίζουμε ενημέρωση και πόσο ψυχαγωγία σε αυτή την εκπομπή. Κύριοι συνάδελφοι που κόπτεστε, δεν καταλαβαίνω με ποια λογική; Πληρώνεστε από τον ΑΝΤ1; Εμείς πληρωνόμαστε για να κάνουμε αυτή τη δουλειά από τον ΑΝΤ1 κι αν έχουμε να δώσουμε κάπου λόγο, μόνο εκεί έχουμε να δώσουμε και στους τηλεθεατές που μας βλέπουν καθημερινά.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια πρεμούρα πια για το πώς θα διαμορφωθεί η σκαλέτα αυτής της εκπομπής και τι θα παίζουμε πρώτο ή δεύτερο. Λίγο όπα που λέει και η νέα γενιά!”

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!