Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Όλγα Κιουρτσάκη: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και το κλάμα – “Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ”

Η Όλγα Κιουρτσάκη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς πριν από περίπου τρεις μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου Όλγα Κιουρτσάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα Μικαέλα Αγγελική και ολοκλήρωσε έτσι με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή της ευτυχία με τον σύζυγό της, Φώτη.

Η Όλγα Κιουρτσάκη μέσα από το Tik Tok μοιράζεται στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα με το μωρό της και σε πρόσφατο βίντεο απάντησε για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της, αλλά και τις πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό.

Το βίντεο στο Tik Tok

«Πήρα 11 κιλά στην εγκυμοσύνη. Τα πρώτα 5 τα έχασα στο μαιευτήριο, μόνο κοιλιά είχα. Τα υπόλοιπα 6 κιλά τα έχασα μέσα σε 15 μέρες από την κούραση, το άγχος μου και από τα baby blues (δυσφορία μετά τον τοκετό). Έκλαιγα τις πρώτες μέρες αρκετά, δεν ήξερα πώς θα το διαχειριστώ ήταν κάτι καινούργιο για εμένα να έχω παιδάκι.

Τώρα έχω αρχίσει να ξαναπαίρνω κιλά. Ελπίζω να μην βάλω πολλά ακόμα γιατί 3-4 τα ξαναπήρα. Είναι επειδή θηλάζω και τρώω σούπες, τις τρώω όμως με ψωμί. Γιατί να μην φάω το ψωμί; Τρώω και το γλυκό μου. Θα τα χάσω», είπε η Όλγα Κιουρτσάκη.

@olgadimitriou_k Απάντηση στον χρήστη @marthalioliou37 #scorpio_love #σαςαγαπωολους❤️❤️❤️❤️😚 #fypシ #foryoupage #τρελαίνομαι #φιλοιτικτοκ #fyp #2023 #foryoupageofficiall #γιαεσας #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – Olga Dimitriou

ΦΩΤΟ NDP

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!