Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοφία Βόσσου: “Φορούσα 2 κορμάκια και 30 καλσόν για να δείχνω πιο αδύνατη”

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στο Πρωινό Σουσού και αναφέρθηκε στην κόρη της, στις δηλώσεις της που παρερμηνεύτηκαν αλλά και για την περίοδο που υπήρξε υπέρβαρη.

Όσα είπε η Σοφία Βόσσου

“Έχω μεγάλη αδυναμία στην κόρη μου και μου έχει. Είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω. Δεν με επηρέασε καθόλου το γεγονός ότι ο Βασίλης Δημάκης είναι στη φυλακή. Τον ήξερα και τον εκτιμούσα πριν γνωρίσει την κόρη μου. Δεν είναι θέμα φυλακής είναι θέμα ανθρώπου”, είπε ενώ συνέχισε λέγοντας “δεν επικοινώνησα με την Ελεονώρα Μελέτη μετά τις δηλώσεις της για εμένα. Για ποιον λόγο να επικοινωνήσω; Είναι κάτι που έγινε και τελείωσε. Όταν θα βρεθούμε θα πούμε καλημέρα, μπορεί και να μη βρεθούμε. Όταν γίνει θα το συζητήσουμε το θέμα όμορφα και ωραία. Δεν θα στεναχωρηθώ όταν λες άλλα και μεταφράζονται αλλιώς και μάλιστα με έναν τρόπο -περισσότερο από τη Νανά Παλαιτσάκη”.

“Μέχρι το τέλος της ζωής μας θα νοιάζεται ο ένας τον άλλον με τον Αντρέα” είπε για τον Αντρέα Μικρούτσικο.

“Είμαι υπέρ της άποψης ότι ο άνθρωπος πρέπει να έχει ένα κανονικό βάρος. Επειδή υπήρξα παχουλή και υπέρβαρη, εγώ –  μην παρεξηγηθώ πάλι- με θέλω κανονικό άνθρωπο γιατί περπατάω πιο εύκολα, αθλούμαι πιο εύκολα, φοράω ό,τι θέλω. Έχει μεγάλη διαφορά με το να έχεις παραπανίσια κιλά. Πόσω μάλλον και για την υγεία μας. Διαφορετικά δεν έχω καμία άλλη αντίρρηση, κανέναν ρατσισμό και κάθε άνθρωπος είναι καλό να είναι όπως θέλει αυτός να είναι.

Ένιωθα πάντα καλά με μένα ωστόσο τα κιλά με βάραιναν γιατί ήμουν και κοκέτα και καταπιεζόμουν. Έπρεπε να φορά 2 κορμάκια και 30 καλσόν για να δείχνω πιο αδύνατη, μην τυχόν και φανεί λίγο κρεατάκι, είχα τέτοιους ψυχαναγκασμούς. Θέλω αισθητικά να φαίνεται κάτι όμορφο κατά τη δική μου άποψη”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!