Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Γιάννης Αϊβάζης για την Μαρία Κορινθίου και το Πρωινό: “Κάτι έγινε σίγουρα, έκανε πολύ καλά που έφυγε”

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στην κάμερα του Πάμε Δανάη και στον Αλέξη Μίχα. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, απάντησε για το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τη Μαρία Κορινθίου σε μία καθημερινή τηλεοπτική σειρά, ενώ ρωτήθηκε για το αιφνίδιο τέλος της συζύγου του από το Πρωινό.

Όσα είπε ο Γιάννης Αϊβάζης

Ειδικότερα, ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Μαρία Κορινθίου στην τηλεόραση: “Δεν ξέρω, κάθε πρόταση είναι διαφορετική. Θέλω να παίξω πολύ με τη Μαρία, δεν έχουμε παίξει. Τώρα από εκεί και πέρα, μεγαλώνοντας είμαστε και πιο ώριμοι, γιατί όχι;» ενώ πρόσθεσε πως “δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω φημολογίες (σχετικά με την παρουσίαση εκπομπής). Από τη στιγμή που δεν είναι κάτι στον αέρα, είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα”.

Σχετικά με τη Μαρία Κορινθίου και το Πρωινό, ο Γιάννης Αϊβάζης σημείωσε: “Την έβλεπα σχεδόν μέρα παρά μέρα. Ο,τιδήποτε κάνει, μου αρέσει. Η Μαρία έχει μία πολύ θετική αύρα, δεν είναι ανταγωνιστικό άτομο. Το σίγουρο είναι ότι κάτι έγινε. Δε μπορεί ένας άνθρωπος από το καλύτερο παιδί, ξαφνικά να σπάσει και να πει ‘εγώ είμαι τρελή, μία εβδομάδα πριν τελειώσει η εκπομπή, εγώ να σηκωθώ να φύγω’. Σίγουρα κάτι έγινε, από εκεί και πέρα, η Μαρία Κορινθίου διαχειρίζεται μόνη της τα θέλω της και διεκδικεί αυτά που πρέπει να διεκδικήσει.

Είναι πολύ αντράκι σε γενικές γραμμές. Δεν μασάει ούτε από συμβόλαια, ούτε από υποχρεώσεις. Ήταν εντάξει και έχει τις καλύτερες σχέσεις με το κανάλι. Εκ των υστέρων, έκανε πολύ καλά που έφυγε από το Πρωινό”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!