Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Γιώργος Χριστοδούλου για την Κάτια Δανδουλάκη στους Πανθέους: “Αυτό που λέμε μαϊντανός…”

Ο Γιώργος Χριστοδούλου συνάντησε την κάμερα της εκπομπής Breakfast@star και θέλησε να μιλήσει για τις τηλεοπτικές σειρές εποχής που προβάλλονται αυτή τη σεζόν, ενώ δεν διστάζει να ασκήσει σκληρή κριτική και στην Κάτια Δανδουλάκη για τη συμμετοχή της στο remake των Πανθέων.

Όσα είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου

“Στενοχωριέμαι που βλέπω τους ίδιους ηθοποιούς να παίζουν στα ίδια πράγματα. Λυπάμαι για τα νέα παιδιά που, όταν τελειώσουν τα σήριαλ, θα προσγειωθούν ανώμαλα. Θα ξυπνήσουν ένα πρωί και δεν θα τους ξέρει ούτε η μάνα τους”, αναφέρει ο Γιώργος Χριστοδούλου.

“Τον ηθοποιό τον κάνει το σανίδι, το θέατρο, όχι η τηλεόραση. Εγώ ευτύχησα να κάνω τηλεόραση σε πολύ καλές εποχές με μεγάλους σκηνοθέτες και πολύ επιτυχημένα έργα. Ποτέ δεν ήμουν όμως μαϊντανός”, επισημαίνει ο γνωστός ηθοποιός.

“Δεν μου αρέσει η επιστροφή των Πανθέων, έχω στενοχωρηθεί. Όταν έβαλα δίπλα-δίπλα την παλιά μας φωτογραφία από τους Πανθέους με την τωρινή, ήταν η μέρα με τη νύχτα. Για ποιον λόγο; Τι έχουν να προσφέρουν σήμερα οι Πανθέοι; Δεν θα συμμετείχα και με όλα τα λεφτά του κόσμου”, απαντά ο Γιώργος Χριστοδούλου σε σχετική ερώτηση.

Μάλιστα, ερωτώμενος για τη συμμετοχή της Κάτιας Δανδουλάκη στο remake της ιστορικής σειράς στον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Χριστοδούλου δεν διστάζει να σχολιάσει:

“Είναι σαν να ξανακάνει τη Μάρμω. Ίδια ομιλία, ίδιο ύφος. Τι νόημα είχε να το κάνει αυτό; Αυτό είναι που λέμε μαϊντανός. Όταν έχεις μία αξιοπρέπεια και μια πορεία, δεν χρειάζεται να το διαλύεις όλο αυτό χωρίς λόγο”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!