Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αχιλλέας Μπέος: Εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις του – “Ελέγχει πλήρως τα τοπικά ΜΜΕ”

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, κατά των δημοσιογράφων. Η εισαγγελέας αυτεπάγγελτα διέταξε τη διενέργεια έρευνας για το θέμα.

Την ίδια ώρα, σήμερα στα δικαστήρια εκδικάζεται η μήνυση των κατοίκων των Σταγιατών εναντίον του Μπέου με φόντο το νερό του χωριού τους.  Μάλιστα όπως είναι γνωστό, συνήγορος των κατοίκων είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Είναι γνωστή η κόντρα του νυν δημάρχου με τους Σταγιάτες και η εκπομπή παρουσίασε το χρονικό της κόντρας αυτής και τις απρέπειες του δημάρχου προς τους κατοίκους.

Το ρεπορτάζ

Στην εκπομπή μίλησε ο Δημήτρης Χορταριάς, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Βόλου, “θύμα” και ο ίδιος του δημάρχου ο οποίος ανέβασε χλευαστικό βίντεο στα social.

“Ο κύριος Μπέος, προκλητικός πάντα, με καλεί να πιάσω τη μάνικά του. Από το 2016 υπήρχε μια αντιδικία για τη στήριξή μου σε συναδέλφους που είχαν υποστεί λεκτική κακοποίηση. Δεν σταμάτησαν όλα αυτά ποτέ. Είμαστε γνωστοί στην πόλη, είναι συνήθεις πρακτικές, δεν τολμάει κανείς. Εδώ και μία εβδομάδα έχω βγάλει δύο αποκλειστικά θέματα. Μιλάμε για ένα εργοστάσιο που θα καίει σκουπίδια μέσα στον Βόλο προϋπολογισμού 140 εκατομμυρίων ευρώ”

Ο υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο, Νίκος Παπαπέτρος δέχτηκε επίσης τα πυρά Μπέου και όπως είπε χαρακτηριστικά: “Είναι μια τακτική δολοφονίας χαρακτήρων που ακολουθεί 9 συναπτά έτη. Σε ό,τι λέγαμε για την ανικανότητά του απαντούσε ότι είμαι ανεπάγγελτος. Θα ήταν αποδεκτό να κρίνει τις προτάσεις μας. Είναι άνθρωπος που δεν αποδέχεται κανέναν διάλογο, αντίλογο. Ήταν γνωστό το φαινόμενο Μπέου, υπάρχουν ευθύνες για αυτό.”

Η αιτιολογία του εκλογικού αποτελέσματος

“Είναι 9 χρόνια δήμαρχος και χειρίζεται τους μηχανισμούς της εξουσίας. Σας το λέω εν πλήρει συνειδήσει ότι ελέγχει πλήρως τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης. Ήμασταν παντελώς αποκλεισμένη από τα τοπικά ΜΜΕ. Ο κύριος Μπέος είχε 40 εμφανίσεις σε τοπικό κανάλι και εγώ μόνο μία.

Όταν θρέφεις το θεριό κινδυνεύεις να σε φάει κι εσένα.”

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!